Vücut geliştirirken neler yenmeli?

Sonuç böyle çıktı hocam siz olsanız neler yerdiniz örnek verebilir misiniz başka yerlerde baktım yulaf tercih eden var tavuk tercih eden var.
Hocam peki ben sana 2 ayda 13 kilo aldığım taktiği veriyim. Sende işe yarar mı yaramaz mı bilemem ama bende yaradı. İlk olarak spora 6 ay önce başladım ve başladığım günden itibaren iştahım açılmıştı. Bende baya bi youtube videosu izledim kilo almayla alakalı. Başlamadan önce 1.83 63-64 civarı kilom vardı baya zarganaydım. O zamanlar sabah kahvaltıya aşırı önem veriyordum. 3-4 Dilim fıstık ezmeli ekmek yiyordum 3-4 günde bir. Daha sonra kahvaltıya baya bi peynir ve 4-5 yumurta ekledim. Sadece beyazını yedim bu arada. Spora başladıktan sonra zaten iştahım otomatik açılmıştı, günde 4 öğün yeri geldiğinde 5 öğün yapıyordum. Antrenman öncesi kesinlikle en az 3 öğün yemiş olup gidiyorum bu arada. Bu sırada antrenmanlara baya önem verdim. İlk1 ay full body attım, full tavuk pilav et vs tükettim 5/4 öğün boyunca. Ara öğün olarakta kendime yulaf,proteintozu,süt,cicibebe,muz koyup yiyordum shake yapmıyordum. Bu baya kilo aldırdı diye düşünüyorum. Daha sonra 3. ayıma girdiğimde tartıda hem 75-76 civarıydım ve yağsız kas artımı da baya bi oldu 2 ayda baya değiştim boyum uzun olmasına rağmen genetik mi bilmiyorum. Şuan bu arada neredeyse full aynılarını yemeye devam ediyorum 84 kiloyum ve çok daha büyüdüm. Yani sana tavsiyem kesinlikle günde 5 öğün yapabiliyorsan yap. Gece yatmadan 1 saat önce yulaf süt muz protein tozu olmasın bunu ye. Ve arkadaşın üstte paylaştığı siteden 100g protein alman lazım demiş. + Sana bir önerim daha mutfak tartısı satın al. Hem bazı sitelerde yediğin tavuğun kalorisine protein oranına kadar bakabileceğin siteler var tavuğun kalorisi kaçtır besin değeri kaçtır yazarsan bulursun bro. Hem Günlük protein alma oranını aşmazsın hemde çok dengeli beslenirsin.
 
Hocam peki ben sana 2 ayda 13 kilo aldığım taktiği vereyim. Sende işe yarar mı yaramaz mı bilemem ama bende yaradı. İlk olarak spora 6 ay önce başladım ve başladığım günden itibaren iştahım açılmıştı. Bende bayağı bir YouTube videosu izledim kilo almayla alakalı. Başlamadan önce 1.83 63-64 civarı kilom vardı bayağı zarganaydım. O zamanlar sabah kahvaltıya aşırı önem veriyordum. 3-4 dilim fıstık ezmeli ekmek yiyordum 3-4 günde bir. Daha sonra kahvaltıya bayağı bir peynir ve 4-5 yumurta ekledim. Sadece beyazını yedim bu arada. Spora başladıktan sonra zaten iştahım otomatik açılmıştı, günde 4 öğün yeri geldiğinde 5 öğün yapıyordum. Antrenman öncesi kesinlikle en az 3 öğün yemiş olup gidiyorum bu arada. Bu sırada antrenmanlara bayağı önem verdim. İlk1 ay Full body attım, Full tavuk pilav et vs tükettim 5/4 öğün boyunca. Ara öğün olarak da kendime yulaf, proteintozu, süt, cicibebe, muz koyup yiyordum shake yapmıyordum. Bu bayağı kilo aldırdı diye düşünüyorum. Daha sonra 3. ayıma girdiğimde tartıda hem 75-76 civarıydım ve yağsız kas artımı da bayağı bir oldu 2 ayda bayağı değiştim boyum uzun olmasına rağmen genetik mi bilmiyorum. Şu an bu arada neredeyse Full aynılarını yemeye devam ediyorum 84 kiloyum ve çok daha büyüdüm. Yani sana tavsiyem kesinlikle günde 5 öğün yapabiliyorsan yap. Gece yatmadan 1 saat önce yulaf süt muz protein tozu olmasın bunu ye. Ve arkadaşın üstte paylaştığı siteden 100G protein alman lazım demiş. + sana bir önerim daha mutfak tartısı satın al. Hem bazı sitelerde yediğin tavuğun kalorisine protein oranına kadar bakabileceğin siteler var tavuğun kalorisi kaçtır besin değeri kaçtır yazarsan bulursun bro. Hem günlük protein alma oranını aşmazsın hem de çok dengeli beslenirsin.

Aslında hemen hemen aynı benim yaptığımda sabahları yumurta peynir vs. günlük 4 öğün yiyorum ve günde 2 öğün yulaf ve gece yatmadan önce yiyorum toplam 3 öğün yulaf geri kalanlar ev yemeği falan işte böyle devam etti 3. ayın sonunda toplam 9 kilo aldım şu an devam ediyorum fakat kilo alımı sebepsizce durdu aynı yemekleri yememe rağmen.
 
Aslında hemen hemen aynı benim yaptığımda sabahları yumurta peynir vs. günlük 4 öğün yiyorum ve günde 2 öğün yulaf ve gece yatmadan önce yiyorum toplam 3 öğün yulaf geri kalanlar ev yemeği falan işte böyle devam etti 3. ayın sonunda toplam 9 kilo aldım şu an devam ediyorum fakat kilo alımı sebepsizce durdu aynı yemekleri yememe rağmen.
Evet bende aynısını yaşadım. Yulafı kes bence onun yerine farklı karbonhidrat kaynağı bul yani pirinç unu yiyebilirsin.
 
Aile evinde pişenleri yemeyip sabah akşam annenle tartışarak kendi beslenmeni mi yapacaksın? Evinde ne pişiyorsa, imkanın neye el veriyorsa onu ye. Alabiliyorsan al tavuğunu pilavını, yanına günlük makrolarını tamamlayacak şeyler de al ye.
 

Burdan yardım alabilirsin.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı