Vücut geliştirme soru cevap

• Konuyu başlatan claus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 140
  • Görüntüleme 11.910
Gerekli kan havuzu dolmuş oradaki kas adapte olmuş. 3 Hafta bir program değişikliği CT Fletcher 10 Emiri izle. Daha ağır çalış daha çok ye kardiyo yapmayı unutma.

Aslında ben 1.5 yıl önce bırakmıştım sporu. O zaman da aynı sorun vardı. 4-5 tane farklı program denemiştim. Super set, Drop set, 21 falan çok şey denemiştim. Şimdi 2 ay önce tekrar başladım, hala gidiyorum. Program 1 kere değişti.

Aslında ben 1.5 yıl önce bırakmıştım sporu. O zaman da aynı sorun vardı. 4-5 tane farklı program denemiştim. Super set, Drop set, 21 falan çok şey denemiştim. Şimdi 2 ay önce tekrar başladım, hala gidiyorum. Program 1 kere değişti.
Pump etkisi yaratacak besinler tüketin. Gerekirse pre-workout alın.

Boyum 1.72-75 arası (her seferinde tam sayı yok) ve kilom 86. Definasyon girme düşüncesindeyim, kolumu dün soğuk olarak salonda ölçtürdüm 44 santim çıktı. Hayatımda hiç şu zamana kadar koşu bandına binmedim, 1 yıldan fazla vücut geliştirme-powerlifting geçmişim var. Vücut tipimi-genetiğimi tam olarak görmek için low carb diyetine girmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım? Var olan programıma devam edip, üstüne koşu bandı ekleyip sadece beslenmemi değişsem yeterli olur mu? Daha önce diyet (ya da diet) girmişliğim yok, tecrübeli olan varsa, yanıtlarsa sevinirim.

Boyum 1.72-75 arası (her seferinde tam sayı yok) ve kilom 86. Definasyon girme düşüncesindeyim, kolumu dün soğuk olarak salonda ölçtürdüm 44 santim çıktı. Hayatımda hiç şu zamana kadar koşu bandına binmedim, 1 yıldan fazla vücut geliştirme-powerlifting geçmişim var. Vücut tipimi-genetiğimi tam olarak görmek için low carb diyetine girmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım? Var olan programıma devam edip, üstüne koşu bandı ekleyip sadece beslenmemi değişsem yeterli olur mu? Daha önce diyet (ya da diet) girmişliğim yok, tecrübeli olan varsa, yanıtlarsa sevinirim.

Bu tam olarak benim taktiğim eğer gerçekten böyle isen profilim fotoğrafımdaki gibisindir. Sadece ben 1.86'yım. Muhtemelen sende benim gibi kalıplısındır ve yağlı. Şuan bulunduğun nokta güzel ağırlık antremanlarını biraz daha izole taktiği yapıp. Kardiyoya başla tabi parçalanmak ve daha sağlıklı olmak istiyorsan. Diyette yap.

1.85 boy 87 kilo spor yapmak için uygun mudur?
1.85 boy 80 kiloya kadar düşmüştüm de, diyeti bırakınca 87'ye çıktım. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı