Vücut geliştirme soru cevap

Hocam boyum 1.85 kilom 85. Okul nedeniyle spor salonuna gitmeye vakit olmuyor. Günlük şınav mekik ve yürüyüş yapmak istiyorum. Bunun için tavsiyeleriniz nelerdir?

Kapı barfiksi alabilirsin.
1 dolu 1 off şeklinde haftada 3 gün;
3x max barfiks
4xmax şınav
3x max plank şeklinde olabilir.
Hafsonu hafif tempo koşu yapabilirsin.
1 ay sonraki düşüncelerim. 1 ay civarı PPL sistemi denedim ve açıkcası bana çok basit gibi geldi. Yani antremanları çok kolay bitiyorum.
Tekrar'dan Fullbody sistemine geçtim. Fullbody programı isteyen olursa yardımcı olabilirim.

Son düzenleme:
teşekkürler hocam.

Hocam merhaba, 15 yaşındayım boyum 1.72, 49.5 KG'yim, 2 günde bir Full Body çalışmak istiyorum, ayrı ayrı çalışmak bana zevk vermiyor. Evde 20 KG'ye kadar ayarlanabilir Dumbellerimiz var, ayrıca babam Halter seti almayı düşünüyordu. Sizce hangi haraketleri yaparak tam olarak Full Body çalışmayı sağlayabilirim? Bir de Halterle yapacağımız Squad vb. şeyler boyumuzun uzamasını durdurur mu?
Edit: Evde duvara asılı sağlam Barfiksimiz de var, fakat maksimum 2 tane çekebiliyorum. Ayrıca yağ oranım %9.

Ben yeni başladım haftada 3 gün full body yapıyorum. Boyum 178cm kilom ise 78 %19 yağ oranım var bel biraz yağlı hafiften göğüste var. Günde 1.5 2 katım protein alıyorum. Cumartesi günleride Kardiyo yaparsam Bu yağlar kas yaparken erirmi?

Erimez gerekli protetin ve karbo değerlerini alırsan. Tabii doğru full body programın yapman kaydı ile.
Arkadaşlar merak ediyorum neden çok sayıda izole harek yapılıyor genelde ?
Daha kendi ağırlığı kadar benc veya deadlift yapamayan insanlar çok sayıda izole hareketler giriyorlar.
Ben şu anda tekrar fullbody'e döndüm ve bir çok kişi bana yanlış yaptığımı söylüyor
Bu söyleyen kişiler genelde 1,2 kadar bencpress yapamayan insanlar. Bence bir insanın ortalama 2 yıl fullbody yapması lazım en az.
Bacak için Squat, Gögüs için Bencpress, Omuz için Overheadpress, Sırt için Barfiks veya Barbel row yeter.
Yani izole hareketlerde boğulmayın. Fullbody yapın ve gelişimi görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…