İnceleme VXE V1 Wireless kulaklık

• Konuyu başlatan 160634
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 5.205
@pawEn
H2002p hakkında pek bilgim yok ama ben kablosuz kulaklığın rahatlığını seviyorum. O yüzden tercihim VXE V1 olurdu.

Merhaba, aynı ürünü aldım fakat ürünün şarjına nereden bakacağımı bulamadım. Kullanan var ise yardımcı olursa çok sevinirim.

Logitech G435'e çok benziyor, hatta aynısı Elinize sağlık.

Ses kalitesi nasıl ? Fiyatına göre ses kalitesinin tatmin etmediğini daha önceden söyleyenler olmuş.

Ses kalitesi nasıl? Fiyatına göre ses kalitesinin tatmin etmediğini daha önceden söyleyenler olmuş.

Ses kalitesinden üst düzey bir şey beklemeyin fiyatının ürünü. Altı üstü 1400 liralık kulaklık. Aynı fiyattak bir kablolu kulaklık ses kalitesi olarak tokatlar. Ama mikrofonu gerçekten muazzam.

@ßutterFlyEffect
Maalesef uygulama var ama herhangi bir şey yapamıyoruz. Güncelleme ile düzeleceğini düşünüyorum ama emin değilim.

Hocam 2-3 dakikada bir 2-3 saniyeliğine kopma yaşıyorum bu durum normal mi? LoL ve Discord açık sadece. Dongle yakın mesafeye takılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…