İnceleme VXE V1 Wireless kulaklık

• Konuyu başlatan 160634
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 5.194
Yok hocam ben sıcak bakmıyorum sadece, Alıp almamak hakkında birşey demedim. Servis durumunu ilerleyen süreçte yazarsa etiketlerse okuruz inceleriz.

Yarın ya da pazartesi vereceğim servise, bu konu altından bilgilendiririm sizleride

@pawEn @160634

Merhabalar, servisten haber geldi. Üründe sorunu tespit etmişler. İade veya değişim için benim insiyatifime bıraktılar. Fakat çok kararsızım.

Son düzenleme:
@ßutterFlyEffect
Kablosuz kulaklık arıyorsanız bu fiyata pek seçenek yok. Kablolu alırım diyorsanız veya üzerine ekler daha kaliteli kablosuz alırım diyorsanız para iadesi mantıklı olabilir.

Öncelikle inceleme için teşekkürler. Stok geldiğinde almayı düşünüyorum, gelmezse de alibaba'ya falan bakacağım. Ek olarak bir kablolu kulaklığım hali hazırda mevcut. Yanına daha rahat kullanım istediğimden uygun fiyatlı kablosuz arıyordum. V1 modelini beğendim. Aylardır kullanan arkadaşların şimdi ki yorumlarını açıkçası çok merak ediyorum. Memnun musunuz, geri dönenlere şimdiden teşekkür ederim.

@goosebumps
Üründen hala memnunum. Alternatif kulaklık geldiyse durum farklı olabilir. Aldığım zaman fiyatına göre performansı beni memnun etti. Tek sıkıntım şarj olurken kullanamamak. Mikrofonun ses engelleme sistemi vantilatör kullanırken sesimin kesilmesine neden olmuştu ama vantilatörü başka yöne alınca düzeltmiştim.

Peki şu an hala memnun musunuz bir de oyun için nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…