W10 oyundan sonra siyah ekran

Schultz00

Centipat
CS:GO ve Warzone'da oyundan çıkınca ilk önce USB çikarma sesi geliyor ve sonra ekran siyah olup geri eski haline dönüyor. CS:GO'da alt Tab hızım da bayağı yükseldi. Önceden alta basmamla atması bir oluyordu şimdi ise çok uzun sürüyor, nasıl halledebilirim? Anakartım MSI B450M PRO Max ekran kartım MSI GTX 1660 Super Gaming X işlemci 2600X.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO ve Warzone'da oyundan çıkınca ilk önce USB çikarma sesi geliyor ve sonra ekran siyah olup geri eski haline dönüyor. CS:GO'da alt Tab hızım da bayağı yükseldi. Önceden alta basmamla atması bir oluyordu şimdi ise çok uzun sürüyor, nasıl halledebilirim? Anakartım MSI B450M PRO Max ekran kartım MSI GTX 1660 Super Gaming X işlemci 2600X.
aynı sorun bendede vardı hdmı ilemi bagli displayportmu

Arkadaşların da dediği gibi HDMI kablo takarsan sorun çözülecektir Display Port kablon orijinal miydi?

Evet ASUS monitörümden çikan kablo.
Arkadaşların da dediği gibi HDMI kablo takarsan sorun çözülecektir Display Port kablon orijinal miydi?

Ben 2 aydır display kablosu kullanıyorum şimdi oluyor kabloların iki ucuda biraz bükük bükük derken metal uc değil ucla o ucu tutan plastik arasında biraz çikma bukulme oldu o yuzden midir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı