- Makaleler
- 7
Nasıl oynamayı seversiniz?Uçaklarda genelde Hurricane gibi hızlı uçaklarla oynuyordum fakat tank kısmını geldiğimizde pek gelişmemiştim.
Aynen öyle. HP sistemi vs.Bu arada ben de @114187 arkadaşa katılıyorum. Sonuçta bu oyunun piyasada 2. bir rakibi yok diye biliyorum yanlışsam düzeltin. World of Tanks biraz daha arcade kalıyor yani aynı başlık altında değerlendirmemek gerek bence.
Genelde kara hedeflerini değil de uçakları hedef alarak oynuyorum. Hızlı bir oynayış stilim var. O yüzden uçakların hızlı olması tercihimdir.Nasıl oynamayı seversiniz?
Hocam bakın, @baygimli arkadaşımıza aşırı derecede katılıyorum. Ben ikinci bir hesap kasıyorum, toplamda bu hesap üzerinde 750 saat civarı oynanış sürem var. Arada boş boş açık kalmaları vs. saymazsak, 725-730 saat.Genelde kara hedeflerini değil de uçakları hedef alarak oynuyorum. Hızlı bir oynayış stilim var. O yüzden uçakların hızlı olması tercihimdir.
Hocam bakın, @baygimli arkadaşımıza aşırı derecede katılıyorum. Ben ikinci bir hesap kasıyorum, toplamda bu hesap üzerinde 750 saat civarı oynanış sürem var. Arada boş boş açık kalmaları vs. saymazsak, 725-730 saat.
Bakın, bu benim ikinci hesabım. Hiç ama hiç para kullanmadan T-62'lere kadar anca gelebildim. Ben T-62 düzlüğünü açtıktan sonra (sağa doğru) AA (Anti-Air) kasacağım ve modern tanklara doğru ilerleyeceğim.
Eki Görüntüle 386302
Hiç premium hesap satın almadım, 1 günlük bile. Bu ay sonu 1-2 ay premium hesap alacağım ve 400 TL civarı bir paraya premium T-55 satın alacağım.
Başlayıp başlamamak size kalmış.
Çok uzun zamanlar harcamanız lazım oyuna. Adam bir bölge geçirmede 20K para alıyor, sen 8 kill alarak 20K para alıyorsun![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.