Battlefield piyadeli bir oyun

. Lütfen enlisted ile karşılaştırsana bir de

. War Thunder da tank araştırmak dediğiniz kadar zor fakat diğer taşıtlar için bu geçerli değil. (bu arada benzetme şaka amaçlıydı ciddiye almamalısınız.)
Bu arada benzetmem çok mantıklı. R6 Zula'dan daha ayrıntılı bir oyun olduğu için ben burada War Thunder'ı R6 ya benzettim ve War Thunder Wot'a göre daha gerçekçidir ve sırf bu yanından dolayı herkes zor diyor.
Bu arada tankın canı az olması saçma. Neye göre saçma? Battlefield çok saçma bir örnek o bir tank savaş simülasyon oyunu değil ki? Wot'a saçma derim çünkü o bir tank savaş simulasyon oyunudur. Tankın canı var ve bu yüzden çok saçma. Tankın vurduğun bölümüne göre hasar görmesi gereklidir (gerçekçilik bunu gerektirir).
Wot War Thunder'dan daha çok para kazanması onu neden daha iyi yaptığını da anlamış değilim yani ne alaka? War Thunder'da da tankın neresine vurduğuna göre etki gösteriyor. Eğer arkasından vurursanız çok yüksek bir ihtimal motorda yangın çıkacaktır ya da yakıt tankı patlayacaktır ve mürettebat yok olacaktır. Önden vurursanız mermi sekebilir fakat mermi taret arasına gelirse 0-5 arası mürettebat hasar görebilir ya da mermi zırh delici olduğu için direk motora isabet eder ve motor ile taret halkası hasar gördüğü için 1-2 dakikalık tamir bekleme süresine maruz kalırsınız. Namluya vurursanız namlu hasar görür ve yahut çok nadir bir olay olsa da mermi namlunun içinden geçer ve topçu kundağını bozar. Bundan dolayı da ateş edemezsiniz.
Daha çok örnek verirdim fakat 2 sayfa yazı eder.