WD 5 TB HDD bozuldu mu?

umit37

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. WD 5TB HDD vardı guc adaptoru bozulduğu için yerine adaptor bulamadim. 12 v çıkışı olduğunu sonradan fark etmedim maalesef. Denemek için laptop adaptoru 19 vlik taktım uzeride bulunan beyaz ışık surekli yanıp sönüyor. Sanırım kısa devre oldu.(pek anlamıyorum) düzeltme, tekrar kullanma şansım var mıdır?

Hocam keşke dikkat etseydiniz. 12v takıldığında tepki veriyor mu? Bir de şu andan itibaren bilgisayara bağlantı yapmanızı tavsiye etmem kısa devre sonucu akımı bilgisayara iletebilir. Garantiniz var mı? Varsa hiç uğraşmadan garantiye gönderin. Olayı anlatmadan bozuldu diyerek bir gönderin isterseniz. Belki yenisini gönderebilirler. Bir de önemli dosya var mıydı?

Maalesef garanti artık 12v bir adaptor buldum ama dediğim gibi üzerinde bulunan beyaz ışık surekli yanıp sönüyor tamir edilme şansı varsa eğer yaptırmak istiyorum ama bulunduğum bölge küçük ve bilen hiç yok

Maalesef garanti artık 12v bir adaptor buldum ama dediğim gibi üzerinde bulunan beyaz ışık surekli yanıp sönüyor tamir edilme şansı varsa eğer yaptırmak istiyorum ama bulunduğum bölge küçük ve bilen hiç yok.

Hmm anladım hocam. Anladığım kadarıyla 19volt takmadan önce daha fazla mı ışık yanıyordu anlamadım tam. Bir de garanti olmasa da ücreti karşılığında edebilir galiba servis yarın mesai saatlerinde arayın kutu fatura mevcutsa. Şansınızı bir deneyin derim. Eğer yoksa yakın ve büyük bir ildeki güvenilir teknik servise yollayın hocam.

Hmm anladım hocam. Anladığım kadarıyla 19volt takmadan önce daha fazla mı ışık yanıyordu anlamadım tam. Bir de garanti olmasa da ücreti karşılığında edebilir galiba servis yarın mesai saatlerinde arayın kutu fatura mevcutsa. Şansınızı bir deneyin derim. Eğer yoksa yakın ve büyük bir ildeki güvenilir teknik servise yollayın hocam.
Isik 12 v taktigimda yanip sonup sonra sabit kaliyordu 19 v sonrasinda surekli yanip sonuyor hic durmadan Arkadaşımdan hediye geldi ne bende ne de onda fatura yok maalesef ücret karşılığında yaptırmak istiyorum ama bununla ilgili neresi ilgileniyor bilmiyorum

Isik 12 v taktigimda yanip sonup sonra sabit kaliyordu 19 v sonrasinda surekli yanip sonuyor hic durmadan Arkadaşımdan hediye geldi ne bende ne de onda fatura yok maalesef ücret karşılığında yaptırmak istiyorum ama bununla ilgili neresi ilgileniyor bilmiyorum
HM anladım hocam. Bilgisayara takmayı denediniz mi? Bir de 19 volttan sonra koku vs bir şey geldi mi? Tekrar 12 volt takın belki bozulmamıştır. 12volt ile eski bir PC ya da çalıştığını teyit edebileceğiniz bir şeye takın hocam. Teknik servis konusunda bu cihazlara neresi bakıyor bilmiyorum hocam. Bir araştırma ile bulabilirsiniz galiba.

12v adaptor ile taktım pc ye maalesef pc hiç bir şekilde görmedi çok olmasa da anlayan birisine götürdüm elektronik tamiri yapıyor kısa devre yapmış dedi yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim servis için araştırma yapacağım mutlaka

12v adaptor ile taktım PC'ye maalesef PC hiçbir şekilde görmedi çok olmasa da anlayan birisine götürdüm elektronik tamiri yapıyor kısa devre yapmış dedi yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim servis için araştırma yapacağım mutlaka.

Rica ederim. Umarım yardımım dokunmuştur. En kısa zamanda sorunu çözmeniz dileğiyle. İyi akşamlar.

Merhaba. WD 5TB HDD vardı guc adaptoru bozulduğu için yerine adaptor bulamadim. 12 v çıkışı olduğunu sonradan fark etmedim maalesef. Denemek için laptop adaptoru 19 vlik taktım uzeride bulunan beyaz ışık surekli yanıp sönüyor. Sanırım kısa devre oldu.(pek anlamıyorum) düzeltme, tekrar kullanma şansım var mıdır?
Konudan biraz bağımsız olarak, kaç yıllıktı acaba HDD?

Yıl olarak bilemiyorum arkadaşımdan hediye gelmişti o da başka yerden satin almıştı wd 5 tb kalın kasa gibi gözüken şu anda satışı yok ama benim çok işimi görüyordu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı