Daha yolun başındasın. "rezalet" dediğin matematiğini 4 yıl boyunca geliştirir ve bir yandan ingilizceni geliştirirsen hiçbir sorun yaşamazsın.![]()
Hazır template kullanıyorsanız doğru lakin firmaların kendi tasarımlarını koda döküyorsanız; doğru değil.Web kodlamanın çoğu ezbere dayanır.
Hocam template dediğiniz sitenin şablonuysa sıfır matematik gerektiriyor zaten.Hazır template kullanıyorsanız doğru lakin firmaların kendi tasarımlarını koda döküyorsanız; doğru değil.
İşte firmalarla çalışmadığın için bilmiyorsunuz. Firmaların istekleri çoğu zaman farklı ve özelleştirilmiş şeyler oluyor, hazır bir şeyi alıp copy paste yapayım olmuyor. Copy paste yapan birisi de genelde böyle işler alamıyor zaten.Ben copy-paste'la çoğu şeyi yaparım. Ama firmalar ne ister, onu bilemem.
Doğrudur hocam, benim odaklandığım yer matematik kısmıydı. Firmaların copy-paste kabul etmediğini biliyorum. Sadece bu işi matematiksiz yapanların da olduğunu söylemek istedim. Daha çok freelancer olarak yapılıyor. İyi günler.Firmaların istekleri çoğu zaman farklı ve özelleştirilmiş şeyler oluyor, hazır bir şeyi alıp copy paste yapayım olmuyor. Copy paste yapan birisi de genelde böyle işler alamıyor zaten.
Size verilen tasarımı birebir koda dökmeniz ve gereken işlevleri yapacak scriptleri yazmanız gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.