Web Sitesi Yapmak

Arkadaşlarımızın paylaşımları güzel ama 0'dan biri için bunlar bile çok kafa karıştırıcı. Kodlab yayınlarından KODLAB | 10 ADIMDA WEB TASARIMI - Uğur GELİŞKEN bu kitabı alıp ön bir bilgi edinmeni isterim, dahasında ise sanalkurs.net ve video paylaşım sitelerinden kendini ön hazırlık yapıp yukarıdaki paylaşımları değerlendirebilirsin.
Özelden ulaşırsan elimde 1TB'lık Grafik ve Web Tasarım arşivleri mevcut.

Arkadaşlarımızın paylaşımları güzel ama 0'dan biri için bunlar bile çok kafa karıştırıcı. Kodlab yayınlarından KODLAB | 10 ADIMDA WEB TASARIMI - Uğur GELİŞKEN bu kitabı alıp ön bir bilgi edinmeni isterim, dahasında ise sanalkurs.net ve video paylaşım sitelerinden kendini ön hazırlık yapıp yukarıdaki paylaşımları değerlendirebilirsin.
Özelden ulaşırsan elimde 1TB'lık Grafik ve Web Tasarım arşivleri mevcut.

Arkadaşı bilmiyorum fakat benim işime yarayacak, teşekkür ederim. (y)

Kitaplar var hangi dili ögrenmek istiyorsan onların kitapları var onlardan al.Hem kalıcı olur hem anlayarak kendin uygulayarak yaparsın. Artı bide internetten uygulamalı git.İnternettekiler güncel olabiliyor

İşin kodlama kısmından pek fazla anlamıyorum fakat şimdiye kadar şu şekilde yaptım:

1) Photoshop ile web tasarımını hazırlıyorum.
2) Arkadaşıma gönderiyorum.
3) CSS/HTML ' e dökülüyor.
4) Ardından bunlar Wordpress'e giydiriliyor.

Ben sadece 1. adımı yapıyorum dediğim gibi kodlama bilgim yok. Photoshop kullanmayı iyi derecede bildiğimden ötürü bu şekilde yürümek kendi adıma hem eğlenceli ve pratik oluyor hem de sitenin tasarımı yani tabiri caizse "son hali" benim elimden çıktığı için ufak tefek düzenlemeler dışında kendi tasarımımdan değişik bir şey ortaya çıkmıyor.

Ayrıca arkadaşımın söylediğine göre css öğrenme ve wordpress'e adapte etme işlemi araştıran birisinin kolayca kapabileceği bir şeymiş ve internet üzerinden bu bilgiler edinilebilirmiş. Şöyle youtube'a bir göz attım da bu konuyla ilgili Türkçe çok çeşitli ve kaliteli videolar var. Uğraşırsanız yapabileceğinizi düşünüyorum.

WordPress işin kolayına kaçanlar içindir daha gelişmiş bir eğitim istiyor isen Youtube'den veya Online eğitim setlerini kullana bilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı