Web geliştirme ve tasarım öğrenme deneyimim - Nasıl başlanır - İpuçları + Kaynaklar!
Nasıl tasarımcı olabilirim? Web sitesi programlamayı nasıl öğrenirim? Nereden öğreniyorum Çok fazla Arap kaynağı yok mu? Tüm bu sorular, web geliştirme alanında başlamak istediğinizde kafanızda ortaya çıkabilir ve bu makalede, basit deneyimimi, deneyimimi ve öğrendiğim kaynakları ve doğru yönde nasıl gideceğimizi sizinle paylaşacağım.
İlk olarak, web ile ilgilenmek istiyorsanız, web'in iki bölüme ayrıldığını bilmelisiniz
ön uç: Kullanıcının siteye göz atarken (sitenin son tasarımı) kullanıcının önünde gördüğü budur.
Arka uç (sitenin zihni veya sitenin sistemi): Kullanıcının görmediği şeydir ve (php, ruby, ...) gibi programlama dili tarafından tasarlanmıştır ve bilgileri işlemek ve site arayüzünden almak için çalışır.
birinci :HTML5, CSS3 öğrenmeye git
W3Schools offers free online tutorials, references and exercises in all the major languages of the web. Covering popular subjects like HTML, CSS, JavaScript, Python, SQL, Java, and many, many more.
www.w3schools.com
Şimdi eğitime, siteleri ve tasarımları görmeye ve klasikle başlamaya başlamalısınız.
Bootstrap gibi hazır çerçeveleri kullanmayı öğrenin
Ardından, sitenize etkileşim eklemek için JavaScript öğrenmeye başlayın ve jquery gibi bir ofis öğrenin
Duyarlı Tasarım, sitenin mobil ve tablet gibi tüm ekran boyutlarında çalıştığı duyarlı tasarımı öğrenir.
Şimdi, programlamayı öğrenmeye geçelim ve burada öğrenmek istediğiniz dili seçtiniz, PHP, Ruby, ASP.NET var
Diğerinden daha iyi bir dil yoktur.İstediğinize göre seçim yapar ve tercih edersiniz
Şahsen,
- PHP'yi seçtim çünkü bunun için birçok eğitim kaynağı vardı ve PHP programcıları gerektiren birçok şirket var ve onları da çok sevdim
-İçindeki SQL dilini öğrenmek, çok basit ve insan diline (silme, düzenleme, ekleme) ancak İngilizce'ye benzeyen MYSQL gibi veritabanlarıyla iletişim kurmanızı sağlar.
YouTube aracılığıyla öğrendim
birinci :HTML5, CSS3 öğrenmeye git
HTML Tutorial
www.w3schools.com
Şimdi eğitime, siteleri ve tasarımları görmeye ve klasikle başlamaya başlamalısınız.
Bootstrap gibi hazır çerçeveleri kullanmayı öğrenin
Ardından, sitenize etkileşim eklemek için JavaScript öğrenmeye başlayın ve jquery gibi bir ofis öğrenin
Duyarlı Tasarım, sitenin mobil ve tablet gibi tüm ekran boyutlarında çalıştığı duyarlı tasarımı öğrenir.
Şimdi, programlamayı öğrenmeye geçelim ve burada öğrenmek istediğiniz dili seçtiniz, PHP, Ruby, ASP.NET var
Diğerinden daha iyi bir dil yoktur.İstediğinize göre seçim yapar ve tercih edersiniz
Şahsen,
- PHP'yi seçtim çünkü bunun için birçok eğitim kaynağı vardı ve PHP programcıları gerektiren birçok şirket var ve onları da çok sevdim
-İçindeki SQL dilini öğrenmek, çok basit ve insan diline (silme, düzenleme, ekleme) ancak İngilizce'ye benzeyen MYSQL gibi veritabanlarıyla iletişim kurmanızı sağlar.
YouTube aracılığıyla öğrendim
192.168.100.1 192.168.1.1