Web Tasarımı Nasıl Öğrenebilirim?

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Merhaba, biliyorsunuz ki durumlar kötü korona vs. tüm gün evde durduğumdan Web Tasarım öğrenmek istiyorum. En başta nerden başlamalıyım? Nerden öğrenebilirim? Yardım ederseniz çok sevinirim.

Javascript' ten başlayabilirsiniz mesela. @bitwise hocam sizi aydınlatacaktır.

Web geliştirme ve tasarım öğrenme deneyimim - Nasıl başlanır - İpuçları + Kaynaklar!
Nasıl tasarımcı olabilirim? Web sitesi programlamayı nasıl öğrenirim? Nereden öğreniyorum Çok fazla Arap kaynağı yok mu? Tüm bu sorular, web geliştirme alanında başlamak istediğinizde kafanızda ortaya çıkabilir ve bu makalede, basit deneyimimi, deneyimimi ve öğrendiğim kaynakları ve doğru yönde nasıl gideceğimizi sizinle paylaşacağım.

İlk olarak, web ile ilgilenmek istiyorsanız, web'in iki bölüme ayrıldığını bilmelisiniz

ön uç: Kullanıcının siteye göz atarken (sitenin son tasarımı) kullanıcının önünde gördüğü budur.

Arka uç (sitenin zihni veya sitenin sistemi): Kullanıcının görmediği şeydir ve (php, ruby, ...) gibi programlama dili tarafından tasarlanmıştır ve bilgileri işlemek ve site arayüzünden almak için çalışır.

birinci :HTML5, CSS3 öğrenmeye git

Şimdi eğitime, siteleri ve tasarımları görmeye ve klasikle başlamaya başlamalısınız.
Bootstrap gibi hazır çerçeveleri kullanmayı öğrenin

Ardından, sitenize etkileşim eklemek için JavaScript öğrenmeye başlayın ve jquery gibi bir ofis öğrenin
Duyarlı Tasarım, sitenin mobil ve tablet gibi tüm ekran boyutlarında çalıştığı duyarlı tasarımı öğrenir.

Şimdi, programlamayı öğrenmeye geçelim ve burada öğrenmek istediğiniz dili seçtiniz, PHP, Ruby, ASP.NET var

Diğerinden daha iyi bir dil yoktur.İstediğinize göre seçim yapar ve tercih edersiniz
Şahsen,
- PHP'yi seçtim çünkü bunun için birçok eğitim kaynağı vardı ve PHP programcıları gerektiren birçok şirket var ve onları da çok sevdim
-İçindeki SQL dilini öğrenmek, çok basit ve insan diline (silme, düzenleme, ekleme) ancak İngilizce'ye benzeyen MYSQL gibi veritabanlarıyla iletişim kurmanızı sağlar.
YouTube aracılığıyla öğrendim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

birinci :HTML5, CSS3 öğrenmeye git
HTML Tutorial

www.w3schools.com
www.w3schools.com

Şimdi eğitime, siteleri ve tasarımları görmeye ve klasikle başlamaya başlamalısınız.
Bootstrap gibi hazır çerçeveleri kullanmayı öğrenin

Ardından, sitenize etkileşim eklemek için JavaScript öğrenmeye başlayın ve jquery gibi bir ofis öğrenin
Duyarlı Tasarım, sitenin mobil ve tablet gibi tüm ekran boyutlarında çalıştığı duyarlı tasarımı öğrenir.

Şimdi, programlamayı öğrenmeye geçelim ve burada öğrenmek istediğiniz dili seçtiniz, PHP, Ruby, ASP.NET var

Diğerinden daha iyi bir dil yoktur.İstediğinize göre seçim yapar ve tercih edersiniz
Şahsen,
- PHP'yi seçtim çünkü bunun için birçok eğitim kaynağı vardı ve PHP programcıları gerektiren birçok şirket var ve onları da çok sevdim
-İçindeki SQL dilini öğrenmek, çok basit ve insan diline (silme, düzenleme, ekleme) ancak İngilizce'ye benzeyen MYSQL gibi veritabanlarıyla iletişim kurmanızı sağlar.
YouTube aracılığıyla öğrendim 192.168.100.1 192.168.1.1

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı