WhatsApp gizliliği ile yaşadığım imtihan

Doğru mu yalan mı bilemiyorum

Sadece iki numara tarafindan yazan oldu. Birisi arkadasim oldugunu sandigim kisi, digeri ise kiz arkadasi. Akilsizin da zaten erkek arkadasi ile cekilmis fotografi vardi. Kendilerini tespit edebilmem icin güzel bir kolaylik saglamis. Fotograftan da anlasilacagi üzere, tahmin ettigim gibi genc cocuklardi. Yani 18-19 yaslarinda gencler. Onun haricinde yazan eden olmadi.

tek tek sövdüm.

Hakliyken haksiz duruma düsmek istemem dogrusu. Aklima gelmedi degil, ama benim icin cözüm olamaz.

Bu WhatsApp denen illete ivedilikle bahsettigim özellikler gelmeli. Millete sözlesme dayatacaklarina önce buna bir cözüm bulsunlar.
 
Aman aman. Ters biri olsanız büyüyebilirdi. Bende biriyle tartışıp numara istedim. Farklı numara 30 dk zaman gitti. Kötüsüde adamın ne olduğunu bilmemem.
 
Arkadaslar, konuyu kisaca özetlemem gerekirse; Arkadasim diye tabir ettigim sahis telefon numarasi ile malum sitelere ve telefon servislerine kayit olmus. Öyle tahmin ediyorum ki, sürekli spam aldigindan dolayi numarasini degistirdi. Tabii olay, bu numarayi alan kisinin basina patladi.

Sürekli malum yerlerden mesaj ve cagri aliyorum diyor. Yine rastgele mesaj aldigindan dolayi karsi tarafi, yani beni alaya almak istemis. Tabii hakaret etmeye baslayip, spam mesajlar yazinca is degisti. Kendisini basta engelledim, fakat sonra aklima bir cakallik geldigi icin engeli kaldirdim. Cünkü o numaradan gelecek her mesaj delil olarak direkt polis ekiplerine iletilecekti. Polis ile irtibata gectigimi anlatinca neden böyle bir sey yaptigini aciklamak zorunda kaldi. Kendisi benden özür diledi ve konuyu o an kapattim.

Sanal alemin ve "gizliligin" verdigi güvenle insanlara hakaret edip, rahatsiz etmemek lazim. Yoksa is ciddiye bindigi zaman bu forumdaki meshur vaka gibi geri vites yapmak zorunda kalinabilir. Aslinda sandigimiz kadar da anonim degiliz. O yüzden hal ve hareketlerimize cok dikkat etmemiz gerekiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı