fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 27 Mart 2021 #1 Bir ara sözleşme falan vardı. Unutuldu ya, hiçbir yerde görmüyoruz.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #11 fatihylmzz dedi: Bir ara sözleşme falan vardı. Unutuldu ya, hiçbir yerde görmüyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam geri çekseler ya da çekmeseler. Haber vermedikten sonra kim bir şey yapabilir. Çoğu şirket bunu besbelli bir şekilde yapıyor zaten. Kaspersky da bu haberler ile gündeme gelmişti, Avast da. Ne oldu? Herkes yene kullanıyor ikisini de. Artı 0 Eksi
fatihylmzz dedi: Bir ara sözleşme falan vardı. Unutuldu ya, hiçbir yerde görmüyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam geri çekseler ya da çekmeseler. Haber vermedikten sonra kim bir şey yapabilir. Çoğu şirket bunu besbelli bir şekilde yapıyor zaten. Kaspersky da bu haberler ile gündeme gelmişti, Avast da. Ne oldu? Herkes yene kullanıyor ikisini de.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 27 Mart 2021 #12 nic0las dedi: Sadece onlar olsa iyi hocam hiç duymadığım uygulamaları kullanmaya kalkanlarda var. Genişletmek için tıkla... Beep mi bip mi her neyse onun daha fazla veri çektiği iddia ediliyor. Sadece iddia doğru mu bilemem. Artı 0 Eksi
nic0las dedi: Sadece onlar olsa iyi hocam hiç duymadığım uygulamaları kullanmaya kalkanlarda var. Genişletmek için tıkla... Beep mi bip mi her neyse onun daha fazla veri çektiği iddia ediliyor. Sadece iddia doğru mu bilemem.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 27 Mart 2021 #13 Verilerinizin saklanmamasını istiyorsanız dumanla haberleşebilirsiniz. Uçup gidiyor. Artı 2 Eksi
nic0las Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 27 Mart 2021 #14 baran_basaran dedi: Verilerinizin saklanmamasını istiyorsanız dumanla haberleşebilirsiniz. Uçup gidiyor. Genişletmek için tıkla... Uzun zaman sonra Mizah ve eğlencelik bir yorum. Özlendi. Artı 0 Eksi
baran_basaran dedi: Verilerinizin saklanmamasını istiyorsanız dumanla haberleşebilirsiniz. Uçup gidiyor. Genişletmek için tıkla... Uzun zaman sonra Mizah ve eğlencelik bir yorum. Özlendi.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #15 @Prime777 hocam, ben de çok kızıyorum fakat durum böyle. Yine gözümüze sokacaklar. Tekrar tepkiler gelecek. Sonrası ne olur bilemiyorum. Artı 0 Eksi
@Prime777 hocam, ben de çok kızıyorum fakat durum böyle. Yine gözümüze sokacaklar. Tekrar tepkiler gelecek. Sonrası ne olur bilemiyorum.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #16 Yener K. dedi: @Prime777 hocam, ben de çok kızıyorum fakat durum böyle. Yine gözümüze sokacaklar. Tekrar tepkiler gelecek. Sonrası ne olur bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yine unutulacak hocam. Ne kadar tepki gösterirlerse göstersinler, insanlar bu uygulamalar olmadığı/kullanmadıkları sürece hep eksik kalacak. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: @Prime777 hocam, ben de çok kızıyorum fakat durum böyle. Yine gözümüze sokacaklar. Tekrar tepkiler gelecek. Sonrası ne olur bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yine unutulacak hocam. Ne kadar tepki gösterirlerse göstersinler, insanlar bu uygulamalar olmadığı/kullanmadıkları sürece hep eksik kalacak.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 27 Mart 2021 #17 Bsd Kaymak dedi: O insanlar garip insanlar cidden. Facebook'un ne kadar veri toplayıp evinize kadar track ettiğini bir bilseler akılları durur. Genişletmek için tıkla... Facebook kullanan mı kaldı? Kimi cihazlarda yüklü gelmiyor bile olabilir (emin değilim). Instagram'dan bahsetseydiniz daha modern bir argüman olurdu. Artı 0 Eksi
Bsd Kaymak dedi: O insanlar garip insanlar cidden. Facebook'un ne kadar veri toplayıp evinize kadar track ettiğini bir bilseler akılları durur. Genişletmek için tıkla... Facebook kullanan mı kaldı? Kimi cihazlarda yüklü gelmiyor bile olabilir (emin değilim). Instagram'dan bahsetseydiniz daha modern bir argüman olurdu.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #18 Unturned dedi: Facebook kullanan mı kaldı? Kimi cihazlarda yüklü gelmiyor bile olabilir (emin değilim). Instagram'dan bahsetseydiniz daha modern bir argüman olurdu. Genişletmek için tıkla... Facebook kullananlar da var. Ben mesela. Takip ettiğim sayfalar var. Sayfaların yeni paylaştıkları içeriklere ulaşmak için kullanıyorum. WhatsApp kullanmasam ne olacak? Sonuçta burada da hesabım var. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2021 Artı 3 Eksi
Unturned dedi: Facebook kullanan mı kaldı? Kimi cihazlarda yüklü gelmiyor bile olabilir (emin değilim). Instagram'dan bahsetseydiniz daha modern bir argüman olurdu. Genişletmek için tıkla... Facebook kullananlar da var. Ben mesela. Takip ettiğim sayfalar var. Sayfaların yeni paylaştıkları içeriklere ulaşmak için kullanıyorum. WhatsApp kullanmasam ne olacak? Sonuçta burada da hesabım var.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 27 Mart 2021 #19 AJFA dedi: Facebook kullananlar da var. Ben mesela. Takip ettiğim sayfalar var. Sayfaların yeni paylaştıkları içeriklere ulaşmak için kullanıyorum. WhatsApp kullanmasam ne olacak? Sonuçta burada da hesabım var. Genişletmek için tıkla... Ders grupları olmasa WhatsApp'ın yüzüne bile bakmam açıkçası. Artı 0 Eksi
AJFA dedi: Facebook kullananlar da var. Ben mesela. Takip ettiğim sayfalar var. Sayfaların yeni paylaştıkları içeriklere ulaşmak için kullanıyorum. WhatsApp kullanmasam ne olacak? Sonuçta burada da hesabım var. Genişletmek için tıkla... Ders grupları olmasa WhatsApp'ın yüzüne bile bakmam açıkçası.
KS KS fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 27 Mart 2021 #20 AJFA dedi: Facebook kullananlar da var. Ben mesela. Takip ettiğim sayfalar var. Sayfaların yeni paylaştıkları içeriklere ulaşmak için kullanıyorum. WhatsApp kullanmasam ne olacak? Sonuçta burada da hesabım var. Genişletmek için tıkla... İnsanlarla nasıl haberleşiyorsunuz peki hocam? Artı 0 Eksi
AJFA dedi: Facebook kullananlar da var. Ben mesela. Takip ettiğim sayfalar var. Sayfaların yeni paylaştıkları içeriklere ulaşmak için kullanıyorum. WhatsApp kullanmasam ne olacak? Sonuçta burada da hesabım var. Genişletmek için tıkla... İnsanlarla nasıl haberleşiyorsunuz peki hocam?