WhatsApp sözleşmesi ne oldu?

Bir ara sözleşme falan vardı. Unutuldu ya, hiçbir yerde görmüyoruz.

Hocam geri çekseler ya da çekmeseler. Haber vermedikten sonra kim bir şey yapabilir.

Çoğu şirket bunu besbelli bir şekilde yapıyor zaten.
Kaspersky da bu haberler ile gündeme gelmişti, Avast da.
Ne oldu?
Herkes yene kullanıyor ikisini de.

@Prime777 hocam, ben de çok kızıyorum fakat durum böyle. Yine gözümüze sokacaklar. Tekrar tepkiler gelecek. Sonrası ne olur bilemiyorum.

@Prime777 hocam, ben de çok kızıyorum fakat durum böyle. Yine gözümüze sokacaklar. Tekrar tepkiler gelecek. Sonrası ne olur bilemiyorum.
Yine unutulacak hocam. Ne kadar tepki gösterirlerse göstersinler, insanlar bu uygulamalar olmadığı/kullanmadıkları sürece hep eksik kalacak.

O insanlar garip insanlar cidden. Facebook'un ne kadar veri toplayıp evinize kadar track ettiğini bir bilseler akılları durur.
Facebook kullanan mı kaldı? Kimi cihazlarda yüklü gelmiyor bile olabilir (emin değilim). Instagram'dan bahsetseydiniz daha modern bir argüman olurdu.

Facebook kullanan mı kaldı? Kimi cihazlarda yüklü gelmiyor bile olabilir (emin değilim). Instagram'dan bahsetseydiniz daha modern bir argüman olurdu.
Facebook kullananlar da var. Ben mesela. Takip ettiğim sayfalar var. Sayfaların yeni paylaştıkları içeriklere ulaşmak için kullanıyorum.

WhatsApp kullanmasam ne olacak? Sonuçta burada da hesabım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Facebook kullananlar da var. Ben mesela. Takip ettiğim sayfalar var. Sayfaların yeni paylaştıkları içeriklere ulaşmak için kullanıyorum.

WhatsApp kullanmasam ne olacak? Sonuçta burada da hesabım var.

Ders grupları olmasa WhatsApp'ın yüzüne bile bakmam açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…