WhatsApp'tan ban yedim

Merhaba WhatsApp telefon numarasından ban yedim koşullara aykırı olarak belirtilmiş WhatsApp'a ticket attım. Başka ne yapmam gerekir daha önce bu durumu yaşayan varsa yardımlarınızı bekliyorum.Eki Görüntüle 1680399

WhatsApp gruplarında yapılan kurallara aykırı şeyler birisi tarafından bildirildiyse uzaklaştırılma şansınız var.

Sorunu çözdüm arkadaşlar tahmin ettiğim çözüm yöntemi ile oldu. Aynı hattım üzerinden numaramı değiştirdim. Mart 2023 fiyatı 40 lira. Numara banı yaşarsanız bu şekilde yapabilirsiniz. Tavsiyeleriniz ve ilginiz için hepinize teşekkür ederim.

Banlanan arkadaşlar konuyu aydınlatma adına birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim:
1- telefonda sadece çakma WhatsApp mı vardı, yoksa hem orijinal hem çakma ikisi de yüklü müydü?
2- süre/ban uyarısı çakma WhatsApp üzerinden mi yoksa orijinalden mi geldi?
3-hiç uyarı bile vermeden banlanan oldu mu?
4-çakma WhatsApp üzerinde daha sık hangi özellikleri kullanıyordunuz?
5- hangi marka modlu WhatsApp kullanıyordunuz?
Yanıtlarsanız hepimiz adına başarılı olur.

Banlanan arkadaşlar konuyu aydınlatma adına birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim:
1- telefonda sadece çakma WhatsApp mı vardı, yoksa hem orijinal hem çakma ikisi de yüklü müydü?
2- süre/ban uyarısı çakma WhatsApp üzerinden mi yoksa orijinalden mi geldi?
3-hiç uyarı bile vermeden banlanan oldu mu?
4-çakma WhatsApp üzerinde daha sık hangi özellikleri kullanıyordunuz?
5- hangi marka modlu WhatsApp kullanıyordunuz?
Yanıtlarsanız hepimiz adına başarılı olur.

Kusura bakma kardeşim yeni gördüm geç cevap için özür dilerim orijinal WhatsApp kullanıyorum.

@Mtozturk dostum ben de aynı sorunu yaşıyorum. Benim de aklıma dediğin geldi ama numara değiştirmek tüm bankaları değiştirmek vs ve telefon numaram benim için çok değerli senelerdir bu telefon ile iş yapıyorum genelde bunu biliyorlar. Sana bir sorum var aynı hat üzerinden numaranın üstüne numara değişince, birisi eski numarana yazdığı zaman yeni numaraya mı yönlendiriyor veya numara değişti diye bildirim mi geliyor. Yoksa bunlar olmuyor yeniden söylemem lazım ve eklemeleri mi lazım?

@Mtozturk dostum ben de aynı sorunu yaşıyorum. Benim de aklıma dediğin geldi ama numara değiştirmek tüm bankaları değiştirmek vs ve telefon numaram benim için çok değerli senelerdir bu telefon ile iş yapıyorum genelde bunu biliyorlar. Sana bir sorum var aynı hat üzerinden numaranın üstüne numara değişince, birisi eski numarana yazdığı zaman yeni numaraya mı yönlendiriyor veya numara değişti diye bildirim mi geliyor. Yoksa bunlar olmuyor yeniden söylemem lazım ve eklemeleri mi lazım?

Selamlar, yazınızı yeni gördüm. Aynı hat üzerinden değişse dahi numara arkadaşlarınızın yeniden eklemesi gerekiyor size tavsiyem değişirken arkadaşlarınıza toplu mesaj atmanız olacaktır. Ha bir de numaranız değiştikten sonra ilk işiniz diğer yerlerdeki numaranizi güncelleyin.

Konuyu hortlatacağım kusura bakmayın şimdiden. Ben WhatsApp'ta 2 oyun grubu (biri sınıftan biri eski arkadaşlarımdan kalan grup) ve 4 tane sınıf grubu var. Çakma WhatsApp falan yüklemedim ticket attım güncelleyin dediler güncelledim bu sefer hizmet koşullarına aykırı zırt pırt bir şeyler söylediler ama ne yaptığımı falan söylemiyorlar bunu nasıl çözebilirim?

Konuyu hortlatacağım kusura bakmayın şimdiden. Ben WhatsApp'ta 2 oyun grubu (biri sınıftan biri eski arkadaşlarımdan kalan grup) ve 4 tane sınıf grubu var. Çakma WhatsApp falan yüklemedim ticket attım güncelleyin dediler güncelledim bu sefer hizmet koşullarına aykırı zırt pırt bir şeyler söylediler ama ne yaptığımı falan söylemiyorlar bunu nasıl çözebilirim?
Yeni konu açarsan daha fazla kişi görür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı