Windows 10 %100 Disk Kullanımı

Alcatraz53

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda birkaç gündür diskin %100 kullanıldığını gördüm. Normalde 40 saniyede açılıp kapanan bilgisayarım artık 5 dakikada kapanıyor ve oyunlarda aşırı derecede kastırmaya sebep oluyor. Yardımlarınızı bekliyorum... :tırnak:

Not: Windows Search ve hızlı getirme özelliklerini devre dışı bırakmama rağmen sorun devam etmekte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda birkaç gündür diskin %100 kullanıldığını gördüm. Normalde 40 saniyede açılıp kapanan bilgisayarım artık 5 dakikada kapanıyor ve oyunlarda aşırı derecede kastırmaya sebep oluyor. Yardımlarınızı bekliyorum... :tırnak:

Not: Windows Search ve hızlı getirme özelliklerini devre dışı bırakmama rağmen sorun devam etmekte.
Ne tuhaftır bende'de aynı sorun var. GTA 5 kasmaya başladı. Harita geç yükleniyor. HDD sürekli %100 gösteriyor. En son gelen güncellemede böyle oldu.
Windows 10 System %100 SSD Kullanımı
Sorun galiba herkeste mevcut.

Son düzenleme:

slm.. Eski bir hdd ye sahipsen normal bence yedek alıp temiz bir kurulum yaparak deneyebilirsin şayet takılmalar donmalar, yavaşlamalar devam ederse hdd ne maxblast 5 ile taratıp =bozuk bölümleri düzelticek= yeniden temiz kurulum yaparsın..Bir müddet daha hartdiskini kullanırsın.

slm.. Eski bir hdd ye sahipsen normal bence yedek alıp temiz bir kurulum yaparak deneyebilirsin şayet takılmalar donmalar, yavaşlamalar devam ederse hdd ne maxblast 5 ile taratıp =bozuk bölümleri düzelticek= yeniden temiz kurulum yaparsın..Bir müddet daha hartdiskini kullanırsın.
Fatih bey, şu anda son gelen güncellemede sorun var.

Öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. WPR-Cancel komutu ile olayı çözdüm. Boşu boşuna bilgisayarımı formatlamış oldum :) Hepinize iyi eğlenceler.

Getting Constant 100% Disk Usage On Windows 10? Here's The Fix

How To Fix 100% Disk Usage After Windows Update KB3201845

WPR-Cancel komutu işe yarıyor. Denendi. Bir çok kişi tarafından olumlu geri dönüş sağlandı. Deneyin ve sonucu bildirin lütfen.
Dostum senin sayende çözdüm sağol :)

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    60,4 KB · Görüntüleme: 269
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı