Windows 10 1803 Güncelleme Sonrası Kilitlenme

Windows 10 güncellemesi sonrası Chrome sorun çıkarıyor!
Konu çözüldü olarak işaretlenebilir arkadaşlar aynı problemi bende yaşadım hatta ekran kapanırken titreme sorunu dahil birsürü hata var uygulama yüklerken donma kilitlenme ve chrome kapatırken gölge oluşması (Takılır gibi) youtube de video izlerken dırr diye takılma gibi birçok problem. donanım olarak i5 7300HQ mx150 ve Hd630 960 Evo 250 GB (nvme driver 3.0 Yüklü Magician 5.2 yüklü)

---Çözüm olarak ta her zaman windows 10 iso dosyasını kaydederdim yedek hdd ye güncel sürüm problem çıkarırsa diye ve elimde tüm sürümler için bulunan Windows 10 1607 14393.0 Pro X64 sürümünü yükledim ve bilgisayarımda hiçbir problem kalmadı. Ayrıca sürümü yükledikten sonra hd630 un en son sürümü 6025 e nvidia sürücüsünün de 397.31 sürümünü kurdum. . Hiçbir sıkıntı problem kalmadı. Sanırım bıkana kadar da bunu kullanacağım.

@Recep Baltaş Şimdi tekrardan 1803 sürümüne geçtim yine dondu bilgisayarım.Uyku moduna aldım açtım tekrardan kendine geldi.Fakat tam stabil bir çözüm bulamadım öneriniz varmı acaba? Temiz kurulum yapıpta aynı sorunu yaşayanlar varmış.

Sorun yaşamayanlarda var arkadaşlarım dahil fakat soruna da bir çözüm bulamadım.

Nasıl geri dönülüyor?

Arama kısmına geri dön yazarsanız önceki sürüme geri dön diye bir seçenek çıkar.Ben 2 kere ordan döndüm sıkıntı yaşamadım.
Windows 10 güncellemesi sonrası Chrome sorun çıkarıyor!
Konu çözüldü olarak işaretlenebilir arkadaşlar aynı problemi bende yaşadım hatta ekran kapanırken titreme sorunu dahil birsürü hata var uygulama yüklerken donma kilitlenme ve chrome kapatırken gölge oluşması (Takılır gibi) youtube de video izlerken dırr diye takılma gibi birçok problem. donanım olarak i5 7300HQ mx150 ve Hd630 960 Evo 250 GB (nvme driver 3.0 Yüklü Magician 5.2 yüklü)

---Çözüm olarak ta her zaman windows 10 iso dosyasını kaydederdim yedek hdd ye güncel sürüm problem çıkarırsa diye ve elimde tüm sürümler için bulunan Windows 10 1607 14393.0 Pro X64 sürümünü yükledim ve bilgisayarımda hiçbir problem kalmadı. Ayrıca sürümü yükledikten sonra hd630 un en son sürümü 6025 e nvidia sürücüsünün de 397.31 sürümünü kurdum. . Hiçbir sıkıntı problem kalmadı. Sanırım bıkana kadar da bunu kullanacağım.

1607 sürümü zaten en iyi sürümlerden biri.Bende onu kullanıyordum fakat ısrarla Windows Update i kapatamadığım için isyan ederek 1709 sürümüne geçtim.

Güncelleme ile sorunlar giderilir ama ne zaman olur bilinmez. Tavsiyem bir önceki sürüme tekrar geçin. Bilgisayarınız bozulabilir. Çoğu bilgisayarda hatalar var. Windows 10'u öven arkadaşlar neredeyse gelsin biraz daha övsün.
İlk 1709 sürümü sorunsuz olarak çıktığını mı sanıyorsunuz acaba? Böyle sorunlar olması çok normal yeni bir güncelleme geldiğinde 2 hafta beklemeden geçmeyin. 2 hafta içerisinde çoğu hata çözülür sorunsuz bir şekilde geçersiniz ve "Windows 10'u öven arkadaşlar neredeyse gelsin biraz daha övsün." tarzı cümleler kurmazsınız. Konu hakkında bilgisi olmayanlar da 9 yıllık işletim sisteminde boğulmak zorunda kalmazlar ;)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı