Çözüldü Windows 10 1803 güncelleme sonrası sistem açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ethom33

Kilopat
Yer
G.antep
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bir sorunum var. Windows 10 home kullanıyorum ve 1803 güncellemesini yaptım. Bugün yeni bir güncelleme gelmiş sanırım bilgisayar indirmiş sağ alttan ne zaman yeniden başlatayım diye sordu ben de hemen dedim. Yeniden başlattı ancak şu an masaüstü gelmiyor. Yükleme döngüsünde kaldı. Dönüyor dönüyor ancak açılmıyor. Bu güncellemeyi başarılı bir şekilde yapan ya da bu durumda ne yapabileceğimi bilen var mı acaba? Yardımlarınızı rica ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Önceki sürüme başarıyla döndüm.
Hayır SSD kullanıyorum. İlk kez böyle bir sorun yaşadım. İnşallah bir daha karşılaşmayız.
Hayır SSD kullanıyorum. İlk kez böyle bir sorun yaşadım. İnşallah bir daha karşılaşmayız.

Çözüm
PC'nin boot olmaması ve yeniden başlatma sonrası windows'un açılmama sorununu 1803 sürümünde ben de yaşadım. Sıfır kurulum yaptım, bir çok şey denedim ancak olmadı. 1709 sürümüne geri döndüm son çare. Bununla ilgili konuda açtım.

Hayır ssd kullanıyorum. İlk kez böyle bir sorun yaşadım. İnşallah bir daha karşılaşmayız

Bende iki tane Laptop var ikisinde de oldu.. Temiz kurulum yapıyorum kullandığım programları yüklüyorum aç kapa yapıyorum simsiyah ekran ortada 5 tane nokta birbirini kovalayıp duruyor..

Akşam 5'te öyle bıraktım yarın sabah 9'da geldim hala noktalar dönüyor..Kendi bilgisayarımızı kullanamıyoruz ya bilgisayara bişey yüklemeye korkar olduk yine yapacak diye..

Sonra tekrar başlatmak için uğraş dur içindeki dosyaları kurtarmak için... Bilgisayarı güvenli modda veya komut istemiyle açıyorum onda sorun yok da neden böyle yapıyor ve böyle yapmasını istemiyorum..

Bunun bir çözümü yok mu acaba? Bilgisayarı açıp dosya kurtarmak değil hiç yapmaması için..Olmadı 1709'a geri döncem ama güncellemeleri bir şekilde kapatmam lazım o nasıl olacak? Hadi oldu diyelim bilgisayar driverları güncelleme ile yükleniyor driver kurup 1803'ü kurmamam lazım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı