Windows 10 1809'un sorunları var mı?

xxxtentac!on

Kilopat
Katılım
19 Şubat 2016
Mesajlar
941
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bazı haberler okudum kullanıcı dosyaları siliniyor falan diye. Bugün format atacağım 1803 mü yoksa 1809 mu yüklemeliyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1809 yüklemeyin. Bir sürü sorunu var. Birisinde sorun yok diye sizde sorunsuz olacak diye bişey yok. Ben yükledim 6 7 adet sorunla karşılaştım. Bildirimlerin geldiği halde gözükmemesi, İntel ekran için ses sürücüsünün yüklendiği halde sonrada silinmesi falan. Sorunsuz olsa Microsoft yeni ISO dosyası yayınlardı.
 
1809 henüz sorunlu. Şu ana kadar gördüğüm sorunlar Intel Rapid Storage kurunca mavi ekran almam ve bilgisayarın bootloopa girmesi (Windows logosu gördüğümde otomatik reset atıyor) ve görev yöneticisinde soldaki tikler kayboluyor tekrar geliyor. Yani kısır bir döngüye girmiş. Başlata "%appdata%" yazıp girdiğim zaman Explorer yarı siyah yarı beyaz renge giriyor. Ayrıca temiz kurulumdan sonra 1TB'lık DATA diskimde arıza olduğunu iddia etmesi gibi bir aptallık yaptı. Sonra sorun yok dedi ama bildirim şu an takılı kaldı orada duruyor halen...
 
Çok sorunlu 2-3 gün kullandım geri sildim eski sürümlere dönseniz bile Microsoft kafasına göre size sormadan boyutu yüksek güncelleme indirip yine 1809 kuruyor yani bana mecbursunuz demeye getiriyor adamlar. Benim yaşadığım sorunlar ise oyunlarda kasılmalar, takılmalar genel sistem performansının düşük olması ayrıca bildirim gelse bile göstermiyordu en sağ altta ki butona basınca sağ taraftan çeyrek boyutta bir bildirim paneli geliyor biliyorsunuz onu açtığım zaman sol taraftan açılıyor böyle sorunu da var. Windows 10 bana göre halen yarım yamalak bir işletim sistemi. Adamlar bir türlü oturtamadı.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı