Jhonathan Bamba
Decapat
Çözümü var mıdır? Varsa nedir?
Bu bir çözüm olamaz. Önce sorunu tespit edip anlamak gerek.Çözümü format atmaktır. Temiz kurulum ile 1903 kullanılması lazımdır.
Ben 1903 kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yok. Bu tür durumlarda genelleme yapmak uygun değil.Temiz kurulum yapılsa dahi 1903 çok sıkıntılı bir sürüm 1709 yada 1803 sürümlerini kullanın.
Önce sorunu anlayalım. Bunun için biraz detay vermeniz gerekiyor. Sistem özelliklerinizden bahsederek başlayabilirsiniz. Kasma olduğu anda görev yöneticisini açıp baktınız mı hiç?Çözümü var mıdır? Varsa nedir?
Bu bir çözüm olamaz. Önce sorunu tespit edip anlamak gerek.
Ben 1903 kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yok. Bu tür durumlarda genelleme yapmak uygun değil.
Önce sorunu anlayalım. Bunun için biraz detay vermeniz gerekiyor. Sistem özelliklerinizden bahsederek başlayabilirsiniz. Kasma olduğu anda görev yöneticisini açıp baktınız mı hiç?
Ben düşürmüyorum çünkü memnunum, düşüren de düşürebilir. Zaten hiçbir Windows sürümü %100 sorunlu veya %100 sorunsuz olamaz, bu mümkün değil.1903 sürümü genel olarak sorunlu zaten bakarsan görürsün herkes sürüm düşürüyor.
Mesajımda genelleme yok. Olsaydı bu sürüm sorunsuzdur derdim. Sadece yaptığınız genellemeyi geçersiz kıldım.
Ben düşürmüyorum çünkü memnunum, düşüren de düşürebilir. Zaten hiçbir Windows sürümü %100 sorunlu veya %100 sorunsuz olamaz, bu mümkün değil.
Burada en fazla "ben şu sürümü bu donanımlarla kullandım ve sorun yaşadım, ona göre" diyebilirsiniz.
Genellemeye devam ettiğinizden mesajınıza ikinci bir uyarı vermek zorundayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.