Windows 10 1903 sürümü yayınlandı mı?

Aakın

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 10 Mayıs'ta çıkacak olan Windows 10 1903 sürümü yayınlandı mı? MSDN falan diyonuz anlamadım olayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, yayınlandı. Sadece Windows Update'e gelmesi biraz zaman alır. Ben şimdiden yükleyeceğim derseniz buyurun:

Evet, yayınlandı. Sadece Windows Update'e gelmesi biraz zaman alır. Ben şimdiden yükleyeceğim derseniz buyurun:

Recep ağabeyim temiz kurulum şart mı :D Yoksa Windows Update' i mi bekleyeyim?

Şuan yüklemeyi tavsiye eder misin recep abi.

@Recep Baltaş en son paylaştığınız link üzerinden 1903 sürümünü tekrar indirip temiz kurulum yaptım tüm güncelleştirmeleri yaptım, ESED Antivirüs programını kurdum, ancak Windows defender bu şekilde yazı gösteriyor bu durum normal midir? Windows Defender programını regedit üzerinden kapattım, winver komutuyla şu anda 18362.53 sürüm olarak gözüküyor ekstradan yapmam gereken bir güvenlik işlemi var mıdır acaba yardımcı olursanız sevinirim, bütün programlarım orjinal lisanslıdır.
387888
387887

Link çalışmadı. Üç gün önce yayınladığınız linkden indirimiştim, onu yükledim. Home ve Pro sürümü vardı. Şimdi ise faklı link eklemişsiniz ve diğer sürümlerde mevcut. Önceki ile bunu arasında fark varmıdır ?

Link çalışmadı. Üç gün önce yayınladığınız linkden indirimiştim, onu yükledim. Home ve Pro sürümü vardı. Şimdi ise faklı link eklemişsiniz ve diğer sürümlerde mevcut. Önceki ile bunu arasında fark varmıdır ?

Ben en son paylaşılan link den indirdim dün kurulum yaptım. Sanırım Mayıs ayında gelecek olan en son güncel sürüm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı