Recep ağabeyim temiz kurulum şart mıEvet, yayınlandı. Sadece Windows Update'e gelmesi biraz zaman alır. Ben şimdiden yükleyeceğim derseniz buyurun:
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...www.technopat.net
Şuan yüklemeyi tavsiye eder misin recep abi.Evet, yayınlandı. Sadece Windows Update'e gelmesi biraz zaman alır. Ben şimdiden yükleyeceğim derseniz buyurun:
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...www.technopat.net
Ben yükledim temiz kurulum olarak daha hiç problem yaşamadım, 3-4 gündür de kullanıyorum.@Recep Baltaş Bu attığınız Final sürümü mü? Yani, Mayıs ayında Final sürüm gelecek bunu yüklersek bir sorun olmaz değil mi?
Evet, yayınlandı. Sadece Windows Update'e gelmesi biraz zaman alır. Ben şimdiden yükleyeceğim derseniz buyurun:
Link çalışmadı. Üç gün önce yayınladığınız linkden indirimiştim, onu yükledim. Home ve Pro sürümü vardı. Şimdi ise faklı link eklemişsiniz ve diğer sürümlerde mevcut. Önceki ile bunu arasında fark varmıdır ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.