Windows 10 ağ bağlantılarında ethernet görünmeme sorunu

Çok teşekkürler hocam. Elinize kolunuza sağlık. Formatı attıktan sonra mı deneyim? Sizden haber beklediğim için daha formatı atmadım. Birde önce formatı at derseniz, AHCI modda masaüstüne gelmeden mavi ekran verdiği için BIOS menüsünde IDE modu AHCI yapıp ardından UEFI USB leri seçip save and boot dedikten sonra reset atınca direkt Windows kuruluma geçecek şekilde yapmam lazım sanırım?

Bunun dışında aklımda olan bir şey var. Sizden gelen cevabı beklediğim için unutmamak adına kağıda yazmıştım. :D Ben BIOS dosyasını USB ye her seferinde kopyala yapıştır yaparak attım. Rufus ile BIOS u USB ye hiç atmadım. Rufus ile denesem bir faydası olur mu? Sizde sanırım yukarıda FAT32 değil de Rufus'tan FAT olarak dene demiştiniz.

Önce hangisini yapmalıyım?

AHCI modda masaüstüne gelmeden mavi ekran verdiği için BIOS menüsünde IDE modu AHCI yapıp ardından UEFI USB leri seçip save and boot dedikten sonra reset atınca direkt Windows kuruluma geçecek şekilde yapmam lazım sanırım?
Hayır AHCI sonsuza kadar kalacak şekilde seçilmeli. AHCI yapınca mavi ekran vermesi önceden doğru format atmamandı. Formattan önce dediklerimi yapman lazım.
Sizde sanırım yukarıda FAT32 değil de Rufus'tan FAT olarak dene demiştiniz.
Evet öyle demiştim de pek olacağını zannetmiyorum. Denemediysen öyle de deneyebilirsin(sadece o kısmı, son anlatımı anlatıma göre yapman lazım)
Rufus ile BIOS u USB ye hiç atmadım.
Rufus ile BIOS'u atamazsın zaten Rufus imaj yazdırır.
.

Hocam sanırım herşey yolunda gitti. Herhangi bir hata yok. Şuan alttaki resimde gördüğünüz ekranda herhangi bir işlem için bekliyor. Hiç ellemedim. Size sormadan hiçbir işlem yapmak istemedim. Laptoptan yazıyorum. Cevabınıza göre şuan ne yapmam gerekiyorsa onu yapacağım.

insallah olmustur.jpg

Tamamdır güncellenmiş :) Şimdi doğru şekilde format atabilirsin. Ancak şöyle birşeyi de denesen iyi olur. İlk yaptığımız belleğe atıp yönetici çalıştırıp çıkan dosyayı bu sefer Mflash ile güncellemeyi denesen?

Hocam 'İlk yaptığımız belleğe atıp yönetici çalıştırıp çıkan dosyayı bu sefer Mflash ile güncellemeyi denesen?' bölümünü tam anlayamadım. Orayı biraz açmanız mümkün mü? Şuanki hazırladığımız USB belleği de önceki yaptığımız şekilde mi yapmak demek istediniz acaba? Vallahi anlayamadım. O kadar uğraştırdım sizi. Yanlış bir şey yapıp berbat etmek istemem.:)

İlk bölümlerde dosyayı belleğe atıp yönetici çalıştır ile 280 olan dosyayı çalıştırınca BIN dosyası çıkıyordu hatırladın mı :) Onu diyorum.
Mflash'a giriyordun hata alıyordun. Şimdi diyorum ki bak bakalım aynı şekilde yap hata alacak mısın?

Hocam henüz denemedim. Fakat bilgisayar 2 kere oyundayken kitlendi. Reset atmak zorunda kaldım. Bir de FPS de düşüşler oldu baya. Takılmalar oluyor oyundayken. Deneyeyim mi söylediğinizi? Bir sıkıntı var da anlayamadım.

AIDA 64 Sonuçları Güncel.htm

AIDA64 yaptım. Sonucu paylaştım zannetim. Unutmuşum hemen ekleyim dedim hocam. :LOL:

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı