Yusuf Emre İnceipek
Megapat
Daha fazla
İlk 3 olacaktı.Bu resimde ilk 4 ü aynen bıraktım.
Evet değil. Fast boot vb. ile alakası var.Bu bir problem değildir sanırım?
Değişmeyeceğini biliyordum zaten değiştirebilirsen diye söyledim.Yine Windows açıldı. Boot sırasını maalesef değiştiremedim.
O zaman sorun yok devam.Yani otomatik oluşturulan bölümlere hiç dokunmadım. Yani alttaki resimdeki gibi
Hiç problem değil sadece bu hastalık durumlarında bilgisayar başında daha kötü oluyorum o yüzde de yukarıda verdiğin raporu inceleyemedim. İnş. düzelince tekrar bakarım. Şuan anlattıklarına göre belirgin bir sorun gözükmüyor zaten.Hocam sizi bu saçmalıklarımla bu kadar zamandır uğraştırdığım için lütfen kusuruma bakmayın.
Sağolasın yemiş, içmiş kadar oldumEğer İstanbul' a yolunuz düşer ve vaktiniz olursa size yemek,tatlı ve kahve borcum var.
Biraz daha iyiyim Allah'a şükür. Ancak yine ağrılar arada oluyor dayanılmaz derece değiller artık. Sağolasın Annenize de teşekkürlerimi iletin, bitkisel tedavide de bilgili sayılırım o yüzden biliyorum yararlı gelecek şeyleri. Söylediği karışımı genelde soğuk algınlığı ve vücut direnci için önemli bir karışım ancak iltihabi durumlarda o kadar etki maalesef etmiyor. Bal kısmi olarak etki eder bu durumlarda genelde soğan/sarımsak, ballı papatya çayı gibi bitkiler daha yararlı oluyor ancak fayda etmediğinden ilaç tedavisine devam ediyorum bakalım.Hocam nasıl oldunuz? Umarım biraz toparlamışsınızdır. Annem bana bu gibi durumlarda bal, zencefil ve limon karışımı yapar. Denemenizi tavsiye ederim. Fakat biraz garip tadı var.Tekrar geçmiş olsun.
https://www2.ati.com/drivers/beta/non-whql-win10-64bit-radeon-software-crimson-relive-16.2.1-sep20.exe