Windows 10 ağ bağlantılarında ethernet görünmeme sorunu

Hocam maalesef yine ilk baştaki hatayı verdi.

'There isn't any bios file in this usb key (root folder)
Please copy bios file to this USB key. (root folder) '

Hocam RAR indirinler bölümüne iniyor. Oradan sağ tık klasöre çıkart diyorum. Klasörün içindeki BIOS dosyasını kopyala diyorum. USB nin göründüğü sürücüyü çift tıklayarak açıyorum. Zaten öncesinde FAT32 olarak biçimlendiriyorum. Ardından BIOS dosyasını USB nin içine yapıştırıyorum. Reset attıktan sonra BIOS' a giriyorum M FLASH bölümünden en alttaki seçenek zaten direkt çift tıklıyorum. USB görünüyor. USB ye çift tıklayınca bu hatayı alıyorum.

Son düzenleme:
Dosyanın EXE olduğunu söylemedin ama :) Senin yapacağın şey şimdi şöyle son sürümü 28 olanı belleğin içine çıkaracaksın oraya kadar herşey aynı tek fark USB içindeki dosyayı yönetici olarak çalıştırmak.

Hocam USB' nin içindeki dosyayı ilk hatayı aldıktan sonra sağ tık-özellikler-uyumluluk bölümünden en alttaki 'Bu programı yönetici olarak çalıştır' bölümüne tik atmıştım zaten. Farklı bir şekilde yapma yöntemi var mıdır? Şimdi tekrar denedim aynı hatayı verdi çünkü.

Hemen indirdim hocam. :LOL: Kusura bakmayın uğraştırıyorum sizi de.

903 248 805

9013

USB içindeki dosyayı 'Yönetici olarak çalıştır' dedim. 1 adet boş klasör ve 1 adet bin dosyası çıktı. Kendi kendine reset attı. Sonra açıldı.

Hocam MSI AFTERBURNER da encoder.exe diye bir hata veriyor. Bağlanınca ona da göz atmanız çok kısa mümkün mü? Çok araştırdım. Fakat birşey bulamadım.

Teşekkürler.

Yeni şifre 2897 oldu hocam. Kendi kendine açıldı yine bilgisayar. Güncellememiş.

Son düzenleme:
Hemen deniyorum M FLASH ile hocam.

Maalesef hocam. En alt seçenekte;

'There isn't any bios file in this usb key (root folder)
Please copy bios file to this USB key. (root folder) '

Aynı hatayı veriyor.

BIN dosyasını seçtiğimde ise;

BIN dosyasını seçtiğimde gelen hata.jpg

Bu hatayı veriyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı