Windows 10 bilgisayar hızlandırma nasıl yapılabilir?

Topluyo

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Serbest Meslek
RAM
4GB samsung
SSD veya HDD modeli
samsung HDD 230 GB
Ekran kartı
NVIDIA 9500GT
Anakart
FAXCOON G41MXE/G41MXE-K
İşlemci
Intel core 2 Quad Q6700 2.66ghz
Merhaba dostlar, ben bilgisayara 1 önce format attım ama PC daha aynı tabii donanımsal olarak kötü PC var ama overlock filan atsam nasıl olur acaba nasıl bilgisayarı drvielarını nasıl güncelleyeceğim toplu güncelleme programı var mı?

Merhaba dostlar, ben bilgisayara 1 önce format attım ama PC daha aynı tabii donanımsal olarak kötü PC var ama overlock filan atsam nasıl olur acaba nasıl bilgisayarı drvielarını nasıl güncelleyeceğim toplu güncelleme programı var mı?

Her parçanın kendi sitesine girerek sürücülerini bulup güncelleyebilirsin. Fakat birden sistem uçar mı diye sorarsan cevap maalesef hayır. Bilgisayarın parçalarını yenileriyle değiştir. Hani çok anlamam ama şöyle bir baktığımda RAM'in aşırı düşük kaldığı bile göze çok rahat bir şekilde çarpıyor.

Hocam 1 tane 4gb ram takın çift kanal olsun
Güncelleme Windows update yaparak el ile güncelleyin kartınız ne kadar destekliyor ise işlemci yükseltin arka plandaki uygulamarı kapatın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı