Windows 10 en sağlıklı sürüm hangisi?

Nasıl yükleyebilirim ?
Bir de benim anakartıma kayıtlı orijinal Windows 10 Home Single Language var sıkıntı olur mu LTSC?
LTSC sürümünü yüklemeye karar verdim. Microsoft Windows 7-10 - Full in-depth guide to download, install, and activate • /s/sjain_guides bu siteden V1809 64 Bit sürümünü indireceğim fakat aklımda sorular var. İlk olarak güvenlimi ve doğru sürümümü indiriyorum, Home Single Language'de kullandığım OEM Key geçerli olur mu?
Windows 10 Enterprise LTSC 1809 (17763.107) versiyonunu yükledim. Performans olarak iyi gibi fakat nedense başlat sekmesini açarken ya da dosyaları büyültüp küçültürkenki animasyonlar yavaş gibi geldi. Düzeltmenin bir yolu var mı? Ve Windows etkinleştirilmedi diyor.
Ekran kartı sürücülerini yükledin mi? Yada doğru yüklediğine emin misin? Format sonrası bu bahsettiğin hata sürücü kaynaklı olabilir.

İstediğin şekilde kurabilirsin. Lakin sürümler hakkında biraz araştırma yapmanı öneririm. Kendine en uygun sürümü bu şekilde seçeceğini düşünüyorum.
Kolay Gelsin.
 
hocam hazır elinde gömülü key var başka saçma sapan internetteki keylerle uğraşma derim ben eğer çok üst düzeyde kullanmıyorsan windowsu. ben de dün ssd+caddy ye geçiş yaptım burdan yüklediğim w10 2004 sürümüyle, tüm güncellemeler yapılı bi sorun yok şimdilik. ama tabi pc den pc ye değişebilir ilk çıktığında kimisi efsane derken kimisi nasıl gömüyordu bu w10u
 
Hocam hazır elinde gömülü Key var başka saçma sapan internetteki Key'lerle uğraşma derim ben eğer çok üst düzeyde kullanmıyorsan Windows'u. Ben de dün SSD+Caddy'ye geçiş yaptım buradan yüklediğim W10 2004 sürümüyle, tüm güncellemeler yapılı bir sorun yok şimdilik. Ama tabii PC'den PC'ye değişebilir ilk çıktığında kimisi efsane derken kimisi nasıl gömüyordu bu W10'u.

2004 sürümünü değil de temiz şekilde 1909 sürümünü kurdum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı