Windows 10 en stabil sürüm hangisi?

Hayır. Artık direkt kuruluma geçebiliyorsunuz. Aşağıda ki adrese gidin. Aracı şimdi indirin tuşuna tıklayın ve gereken adımları izleyin.

Hocam bir sorum daha var. İnternette OEM Key aldığım zaman bunun kurulum ekranında kullanabiliyor muyum? Ve önerebileceğiniz bir OEM Key sitesi var mı? Bir de bu indirdiğimi rufusla usb ye boot mu edeceğim. Teşekkürler.

Hocam bir sorum daha var. İnternette OEM Key aldığım zaman bunun kurulum ekranında kullanabiliyor muyum? Ve önerebileceğiniz bir OEM Key sitesi var mı?

Maalesef daha önce OEM Key satın almadığım için yönlendirebileceğim bir plaftorm yok. Kullanıma gelince evet kullanabilirsiniz.

İndirdiğim dosyayı masaüstüne atıp Rufus'la USB'ye Boot edeceğim doğru mu hocam.

Doğru evet. Ancak aracın üzerinde bir seçenek olması gerekiyor bu cihaz için gibisinden. O seçenek ile devam ederseniz, Rufus ve USB ile uğraşmanıza gerek kalmadan kuruluma geçebiliyorsunuz.

Hocam bir sorum daha var. İnternette OEM Key aldığım zaman bunun kurulum ekranında kullanabiliyor muyum? Ve önerebileceğiniz bir OEM Key sitesi var mı? Bir de bu indirdiğimi rufusla usb ye boot mu edeceğim. Teşekkürler.
OEM key ile kurulum yapabilirsiniz. Format sonrasında oturum açınca da OEM key, hesabınızla ilişkilendirilir. Site olarak ben 3 liraya satandan da aldım 30 liraya satandan da, herhangi bir problem yaşamadım. Satıcı yorumlarına göre tercih yapabilirsiniz.

Doğru evet. Ancak aracın üzerinde bir seçenek olması gerekiyor bu cihaz için gibisinden. O seçenek ile devam ederseniz, Rufus ve USB ile uğraşmanıza gerek kalmadan kuruluma geçebiliyorsunuz.

Hocam o temiz kurulum oluyor mu? Bilgisayarcı bir Windows 10 atmış rezalet resmen. Güncelleştirme bile alamıyorum Windows Update kısmından onu da kapatmış. Onu yaptığım zaman eski format dosyalarının üzerine yazmıyor mu yanlış mı biliyorum?

Hocam o temiz kurulum oluyor mu? Bilgisayarcı bir Windows 10 atmış rezalet resmen. Güncelleştirme bile alamıyorum Windows Update kısmından onu da kapatmış. Onu yaptığım zaman eski format dosyalarının üzerine yazmıyor mu yanlış mı biliyorum?

O zaman Rufus ile yapmanız daha garanti olur. Disk biçimlendirme ekranında her bölümün silindiğinden de emin olun.

O zaman Rufus ile yapmanız daha garanti olur. Disk biçimlendirme ekranında her bölümün silindiğinden de emin olun.
Zaten bir tane ssd var şuan. Onu biçimlendireceğim diye biliyorum.
OEM key ile kurulum yapabilirsiniz. Format sonrasında oturum açınca da OEM key, hesabınızla ilişkilendirilir. Site olarak ben 3 liraya satandan da aldım 30 liraya satandan da, herhangi bir problem yaşamadım. Satıcı yorumlarına göre tercih yapabilirsiniz.
Temiz kurulum açısından usb ile yapmamı öneriyorsunuz değil mi? Eski hiç bir dosya kalmasını istemiyorum çünkü?

Evet. Orada gördüğünüz bütün bölümleri silin. Aşağıda ki yeni tuşuna basın ve devam edin. Temiz kurulum olacaktır. Sürücüleri ise cihaz üreticinizin resmi web adresinden kurabilirsiniz. Veya otomatik sürücü kuran uygulamalar kullanabilirsiniz.

Evet. Orada gördüğünüz bütün bölümleri silin. Aşağıda ki yeni tuşuna basın ve devam edin. Temiz kurulum olacaktır. Sürücüleri ise cihaz üreticinizin resmi web adresinden kurabilirsiniz. Veya otomatik sürücü kuran uygulamalar kullanabilirsiniz.
Hocam bilmiyorum bilginiz var mı lakin rx 5600 xt pulse kullanıyorum sapphire pulse modeli. 5 6 açışta bilgisayarı oyunlara girince siyah ekran veriyor. Alt tab yapıyorum tekrar giriyorum yine aynı. Reset atınca düzeliyor. Sizce windows kaynaklı olabilir mi? Formattan sonra eski driveri kursam onu denesem olmazsa güncellesem olur mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı