v1ew s0urce
Decapat
Daha fazla
Discord: Aenzxy#5778Hocam size nereden ulaşabilirim?
Konu sahibi arkadaşın bilgisayarına bağlandım ve kullanılabilir RAM miktarının 2.40GB civarı olduğunu gördüm. Arkadaşın bellek üst sınırı tiki açık olduğundan tiki kaldırıp kullanılabilir RAM sorununu çözdük.Bilgisayara yeni format attım ve sadece Google açıkken %80 bellek kullanıyor nasıl düşürebilirim?
RAM = 4 GB.
cd c:\Windows\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319
ngen.exe executequeueditems
cd c:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319
powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61
kodunu girerek "Nihai Performans" modunu etkinleştirdim. HDD'ler bir kaç yıl içinde çoğu ömrünü doldurmakta veya bozulmakta olduğu için Gelişmiş sistem ayarlarından "Sistem koruması" bölümüne girip Sistem geri yükleme'yi devre dışı bıraktım. Harddiskler zaten yavaş çalıştığı için yedekleme alması yavaşlığına yavaşlık katacağı için kapattım. Konu sahibi sorununun çözüldüğünü bildirdi ve bende işlemleri bitirdim. Tekrardan iyi günler. Umarım yaşayan birisi olursa buradan yardım alır.2 GB RAM'le %20 kullanıyordu bende. Bir anormallik var.%50 kullanıyordu.
Hocam müsaitseniz sanırım TeamViewer ile bağlanıp bakabilirim. Size kalmış.
Discord: Aenzxy#5778Hocam size nereden ulaşabilirim?
Konu sahibi arkadaşın bilgisayarına bağlandım ve kullanılabilir RAM miktarının 2.40GB civarı olduğunu gördüm. Arkadaşın bellek üst sınırı tiki açık olduğundan tiki kaldırıp kullanılabilir RAM sorununu çözdük.Bilgisayara yeni format attım ve sadece Google açıkken %80 bellek kullanıyor nasıl düşürebilirim?
RAM = 4 GB.
cd c:\Windows\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319
cd c:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319
powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61
kodunu girerek "Nihai Performans" modunu etkinleştirdim. HDD'ler bir kaç yıl içinde çoğu ömrünü doldurmakta veya bozulmakta olduğu için Gelişmiş sistem ayarlarından "Sistem koruması" bölümüne girip Sistem geri yükleme'yi devre dışı bıraktım. Harddiskler zaten yavaş çalıştığı için yedekleme alması yavaşlığına yavaşlık katacağı için kapattım. Konu sahibi sorununun çözüldüğünü bildirdi ve bende işlemleri bitirdim. Tekrardan iyi günler. Umarım yaşayan birisi olursa buradan yardım alır.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.