Windows 10 Format Atarken "Yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık" Sorunu

Daha fazla  
"Yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık. Daha fazla bilgi için Kurulum günlüğü dosyalarına bakın."
UEFI kurulum yapıyorum ve anakart UEFI destekliyor. Disk MBR idi GPT yaptım bir şekilde şimdi de bu hatayla karşılaşıyorum. Diskparttan sadece bütün bir HDD olarak gözüküyor oysa ki ben HDD'yi 2 ye ayırdım. Yardım ederseniz sevinirim.
@166079 @Recep Baltaş
Acilen yardıma ihtiyacım var:)

USB diski GPT olarak ayarladınız mu Rufus'tan?
Evet. Bir şey fark etmedi maalesef.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İçindeki verileri sıfırlama dan yapmak istiyorum. O yüzden temiz format atmadan önce HDD yi ikiye böldüm.

Windows 10 kuruyorum fark eder mi?
Sanırım aynıydı komut işlemleri ondan dikkat etmedim. İstersen bu videodan bak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sanırım aynıydı komut işlemleri ondan dikkat etmedim. İstersen bu videodan bak.

Videodaki arkadaş anlatmaya çalıştığı şeyi bilmiyor. Ayrıttetten bu işlemleri biliyorum ve konuda yazdım. HDD yi 2 bölüme ayırdım 1 bölümünde dosyalarım var bir bölümü tamamen boş. Tamamen boş olan yere Windows kurmak istiyorum. Disk MBR GPT sıkıntısı çıkarttı düzelttim şimdi bunla karşılaşıyorum. Gerçekten beni anlayan ve bilen birisi yardım edebilir mi?

Videodaki arkadaş anlatmaya çalıştığı şeyi bilmiyor. Ayrıttetten bu işlemleri biliyorum ve konuda yazdım. HDD yi 2 bölüme ayırdım 1 bölümünde dosyalarım var bir bölümü tamamen boş. Tamamen boş olan yere Windows kurmak istiyorum. Disk MBR GPT sıkıntısı çıkarttı düzelttim şimdi bunla karşılaşıyorum. Gerçekten beni anlayan ve bilen birisi yardım edebilir mi?
Video'yu izlemedim kolay olduğu için attım direkt. biraz uzun bir işlem çünkü.
Komut sistemi ile çözülüyor bu şekilde ama sen bilirsin yine de.

Video'yu izlemedim kolay olduğu için attım direkt. biraz uzun bir işlem çünkü.
Komut sistemi ile çözülüyor bu şekilde ama sen bilirsin yine de.
Ben de diyorum ki; HDD yi sıfırlamak istemediğim için 2 ye ayırdım ve GBT yaptım. Rufus'tan UEFI olarak ayarladım ve biostan UEFI olarak başlattım USB'yi.
Format yerinde karşılaştığım hata bu. Sizin gönderdiğiniz ancak izlemediğiniz videoda HDD yi sıfırlıyor. Bunu anlatmaya çalışıyorum size.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı