Rehber Windows 10 hızlandırma

@Cnzxr güvenlidir, tek sorun Microsoft gibi veri alıyor. Beni etiketlerseniz ilgilenebilirim ama maalesef bu hafta içerisinde aktif bir şekilde ilgilenemem.

@Cnzxr güvenlidir, tek sorun Microsoft gibi veri alıyor. Beni etiketlerseniz ilgilenebilirim ama maalesef bu hafta içerisinde aktif bir şekilde ilgilenemem.

Bir zarari olur mu veri almasinin. Oyun filan oynuyorum veya instagramimda takiliyorum zaten verilerimle yapacak bir şeyleri yok bence. Bu gece yapmayi düşünüyorum musait olursam. Konu acip sizi etiketlerim bir sorun olursa nasıl etiketleyeceğim blgim yok forumda.

Ödeme yapmıyorsan kullan gitsin, bir kaybın olmaz.

Yok hayir yapmiyorum yapacağım islemi telefondan yapiyorum. Format sonrasi driver icin ne yapmaliyim konu açacağım etiket nasıl atilir bilmiyorum.

Eğer anakartın buysa sürücülerin aşağıdakiler. İndirdikten sonra flash belleğin bir köşesine at. zip'ten çıkartıp kurulumu yaparsın.

Çipset:

İnternet:

Ses:

Böyle hata veriyor bi çözümü var mı bunun ? Github'dan issues kısmına falan da baktım bulamadım.

Tessekkurler bugn yapacağım. Konu sahibndende ozur dilerim bu konuda alakasiz konusmalar yaptığım icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…