İnstall. Sh var çift tıklayıp çalıştırdım ama oldu mu bilmiyorum. Bir de tema ekleyecektim ama themes klasörü bulamadım.
Minegrub ve crt-amber favorimNe guzel sey bu yai use arch btw yaziyor bir de xD
Temayi ~/.themes klasorune atip (yoksaGnome teması indirmek için ne yapacağım? İkon ve tema var. Tweak'ten mi yapacağım?
mkdir ~/.themes ) tweaks'den secmek gerekiyor.Hocam bir de cahilce bir soru olucak ama xfce buna yükleyebilirim arayüzü değiştirmek için?Temayi ~/.themes klasorune atip (yoksamkdir ~/.themes) tweaks'den secmek gerekiyor.
Yukleyebilirsiniz tabii.Hocam bir de cahilce bir soru olucak ama xfce buna yükleyebilirim arayüzü değiştirmek için?
sudo apt install xfce4 ile xfce'yi kurarsiniz, login ekranindan xfce'yi secip xfce'ye girebilirsiniz.xfce nasıl sizce?Yukleyebilirsiniz.
sudo apt install xfce4ile xfce'yi kurarsiniz, login ekranindan xfce'yi secip xfce'ye girebilirsiniz.
Xfce nasıl sizce?
xfce nasıl sizce?
Cogu kisi sevmiyor saf XFCE'yi ama bence de guzel. Tema yukleyip istediginiz gibi kisilestirebilirsiniz.Saf Xfce bana göre iyi
Örnek:
![]()
Ben seviyorum önerim whitesur teması ve ikonları (macOS benzeri oluyor)
Sistemin kendisinde var ama çok güzel değil. macOS teması kurmayı düşünüyorum. Ya da minimal bildiğiniz var ise önerebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.