USB'den boot edin, kurulum talimatlarini izleyin. Disk bolumlendirme kismina geldikten sonra "Baska bir sey.." secenegini secip onaylayin ve fotograf atin.Şimdi usbden boot etmem mi lazım? Sonrasında hangi adımları izleyeceğim?
USB'den boot edin, kurulum talimatlarini izleyin. Disk bolumlendirme kismina geldikten sonra "Baska bir sey.." secenegini secip onaylayin ve fotograf atin.Şimdi usbden boot etmem mi lazım? Sonrasında hangi adımları izleyeceğim?
Sabaha kaldı artık.USB'den boot edin, kurulum talimatlarini izleyin. Disk bolumlendirme kismina geldikten sonra "Baska bir sey.." secenegini secip onaylayin ve fotograf atin.
USB'den boot edin, kurulum talimatlarini izleyin. Disk bolumlendirme kismina geldikten sonra "Baska bir şey." secenegini secip onaylayin ve fotograf atin.
Simdi atabilirsiniz.Sabaha kaldı artık.
Müsait iseniz şu an atabilirim.
Sabaha kaldı artık.
Müsait iseniz şu an atabilirim.
Şuan Aktif iseniz hemen atabilirim.Simdi atabilirsiniz.
Şu an Aktif iseniz hemen atabilirim.
Şu an boot options 1 sekmesinde Toshiba flashim 3 tane gözüküyor.
Biri normal.
Diğeri UEFI.
Diğeri ise UEFI ile başlayıp Partition 2 ile bitiyor.
Normalini secmem lazım değil mi? @604997
Şu an boot options 1 sekmesinde Toshiba flashim 3 tane gözüküyor.
Biri normal.
Diğeri UEFI.
Diğeri ise UEFI ile başlayıp Partition 2 ile bitiyor.
Normalini secmem lazım değil mi?
Çok soru sordum kusura bakmayın. Ana cihaz olunca dikkatli yapmam lazım. şimdi custom sekmesine tıkladım.Bence normali seçin ama
UEFI kurulum isterseniz UEFI
Çok soru sordum kusura bakmayın. Ana cihaz olunca dikkatli yapmam lazım. Şimdi Custom sekmesine tıkladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.