Windows 10 işletim sisteminin yanına Linux kurmak

ArchCraft gözüme daha güzel geldi. 1 saattir araştırıyorum iso. Kendi mağazası falan var mı bilmiyorum ama premium versiyonu varmış. Wayland falan diyordu. Herhalde xfce gibi bir şey wayland.
Wayland XFCE gibi bir sey degil.
Wayland X.Org gibi birsey. Nvidia kartlarda calismaz. (Aslinda calisiyor ama asiri kotu calisiyor.)

Wayland masaustu ortami degil hocam. KDE, GNOME gibi masaustu ortamlarinin acilmasini sagliyor diyebiliriz.
ArchCraft hic denemedim ama oneriliyordu.
Hocam bir de refind benzeri başka bir program var mı? Kişiselleştirmek istiyorum da. Fallout teması düşünüyorum. Onun isosunu indirdim. Müsait olduğunuzda kurmama yardım eder misiniz?

rEFInd'ı silip Grub nasıl yükleyebilirim?
Zorin os güzel tamam da dellendiriyor beni ya. Her 15 dakikada bir hata çıkıyor. Son kez adam gibi bir gnu/linux kuralım.

rEFInd'ı silip Grub nasıl yükleyebilirim?
Zorin os güzel tamam da dellendiriyor beni ya. Her 15 dakikada bir hata çıkıyor. Son kez adam gibi bir gnu/linux kuralım.
sudo ls /boot/efi/EFI/* yazip fotograf atin. Isterseniz direkt Arch falan kuralim. Ben baglanip hallederim yine. Istediginiz masaustu dagitimini seciyorsunuz.
Once ArchCraft'i denersiniz.

Hocam akşama doğru 7-8 gibi yapsak olur mu? Bilgisayarda işim var da.
sudo ls /boot/efi/EFI/* yazip fotograf atin. Isterseniz direkt Arch falan kuralim. Ben baglanip hallederim yine. Istediginiz masaustu dagitimini seciyorsunuz.
Once ArchCraft'i denersiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-01-18_16-37-19.png
    Screenshot_2023-01-18_16-37-19.png
    18,9 KB · Görüntüleme: 23

Technopat Haberler

Geri
Yukarı