Windows 10 kulaklığı hoparlör olarak algılıyor

alp132

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba kafayı yemek üzereyim. Yeni bir kulaklık aldım Logitech G935 ve kulaklığı bilgisayara USB üzerinden bağladığımda zaten Wireless bir kulaklık, kulaklığı hoparlör olarak görüyor sistem ve kalitesiz ve az düzeyde bir ses geliyor. Bundan önce G933 ve Artics7 kullandım onlarda hiçbir problem yoktu kulaklık olarak gözüküyorlardı. Sisteme bağlı ayrı bir hoparlör sistemim daha var fakat önceden direk seslerden aralarında geçiş yapabiliyordum çok rahat fakat bu kulaklıkta yapamıyorum.

kulakloık.PNG

Hocam zaten bu yüklü ekte paylaştım. Ne yapsam düzeltemiyorum lütfen sorunu bilen yok mu internette gezmediğim yer kalmadı. Oyunda berbat bir ses düşüklüğü ve kalitesizliği alıyorum resmen verdiğim para boşa gitti. Öbür 2 kulaklığım da böyle bir sorun yaşamazken neden bunda böyle?

Dosya Ekleri

• hd.PNG
    hd.PNG
    181,3 KB · Görüntüleme: 957
Eki Görüntüle 576897
Veya uygulamadaki yeşil jak girişine tıklayarak ayarını değiştirebilirsin.

Hocam şöyle bir sıkıntı var benim G935 kulaklığım USB girişli yani jak girişi yok. Jak girişi olan kullandığım 2'li hoparlör sistemi. Asıl sıkıntım kulaklığın USB'sini taktığımda hiçbir soru sormadan direk hoparlör olarak seçiyor.
Bir de bunun dışında ayarlarda bunun ile ilgili bir ayar vardı kurcalarsanız bulursunuz.
Bakmadığım aramadım şey kalmadı. Yok olmuyor gaming kulaklığımı hoparlör olarak görüyor bilgisayar ve kulaklığın performansının yüzde 30unu anca alabiliyorum bu yüzden.

Hocam hangilerini silmem gerek pek bir bilgim yok ya. attığınız konuya baktım arkadaşın yap dediklerini yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• yeniiii.PNG
    yeniiii.PNG
    4,6 KB · Görüntüleme: 922
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı