S salihsayk Centipat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 3 13 Eylül 2019 #1 Merhaba. Win 10 yükleyecektim fakat USB'ye tıklamama rağmen yükleme başlamıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2019
ReverseUser Hectopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 111 Çözümler 1 13 Eylül 2019 #2 Biraz daha açar mısınız? Boot bölümünden USB'yi seçince ne hatası alıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS S salihsayk Centipat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 3 13 Eylül 2019 #3 ReverseUser dedi: Biraz daha açar mısınız? Boot bölümünden USB'yi seçince ne hatası alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... hata almıyorum enter'e tıkladığımda kurulum başlamıyor sol köşede tire gelip gidiyor. Artı 0 Eksi
ReverseUser dedi: Biraz daha açar mısınız? Boot bölümünden USB'yi seçince ne hatası alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... hata almıyorum enter'e tıkladığımda kurulum başlamıyor sol köşede tire gelip gidiyor.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.555 Makaleler 1 Çözümler 38 13 Eylül 2019 #4 salihsayk dedi: hata almıyorum enter'e tıkladığımda kurulum başlamıyor sol köşede tire gelip gidiyor. Genişletmek için tıkla... Peki hangi yöntemle USB'yi hazırladınız? Artı 0 Eksi
salihsayk dedi: hata almıyorum enter'e tıkladığımda kurulum başlamıyor sol köşede tire gelip gidiyor. Genişletmek için tıkla... Peki hangi yöntemle USB'yi hazırladınız?
KS KS S salihsayk Centipat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 3 13 Eylül 2019 #5 Ribozom dedi: Peki hangi yöntemle USB'yi hazırladınız? Genişletmek için tıkla... usb'yi hazır aldım diğer bilgisayara attım bi sıkıntı yaşamadım fakat bu bilgisayarda yükleme başlamadı. Artı 0 Eksi
Ribozom dedi: Peki hangi yöntemle USB'yi hazırladınız? Genişletmek için tıkla... usb'yi hazır aldım diğer bilgisayara attım bi sıkıntı yaşamadım fakat bu bilgisayarda yükleme başlamadı.