Windows 10 Lite kullanır mı?

zKaranfily0

Kilopat
Makaleler
2
Bilgisayarım Sony Vaio VPCEB23FM 2009 model bir bilgisayar

Özellikleri

8 GB RAM.
500 GB HDD.
Intel i3 350M işlemci.

------

Ben Windows 10 kullanmak istiyorumda çok rama yükleniyor aşağıdaki Windows 10 Lite'u kursam FPS artışı olur mu? Güzel bir moda benziyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle sistemler pek önerilmez. Ben fan sesini azalttığı için Türk bir kullanıcının ISO'sunu kullanıyorum. Bu tarz ISO'ları kullanacaksanız da hesaplarınızın hepsine 2 adımlı doğrulama ekleyin ve internetten alışveriş yapmayın derim. Ayrıca harici bir antivirüs de kurun.

ISO dosyasını önceden bir kaspery ile taratsam.

Böyle sistemler pek önerilmez. Ben fan sesini azalttığı için Türk bir kullanıcının ISO'sunu kullanıyorum. Bu tarz ISO'ları kullanacaksanız da hesaplarınızın hepsine 2 adımlı doğrulama ekleyin ve internetten alışveriş yapmayın derim. Ayrıca harici bir antivirüs de kurun.

Modifiyeli ISO indirmek biraz risklidir. Onun yerine nLite ile kendiniz bir Windows 10 Lite ISO'su hazırlayabilirsiniz.

Bu ISO dosyasını hazırlayan kişi içerisinden Windows Update'i bile silmişti. Destek sizin için önemli değil ise Windows 7 ya da Windows 8.1 kurun. Önemli ise Microsoft tarafından yayınlanan Windows 10 Enterprise LTSB 2015 veya 2016 kurun.

Bu ISO dosyasını hazırlayan kişi içerisinden Windows Update'i bile silmişti. Destek sizin için önemli değil ise Windows 7 ya da Windows 8.1 kurun. Önemli ise Microsoft tarafından yayınlanan Windows 10 Enterprise LTSB 2015 veya 2016 kurun.
Ltsb için güvenilir yer neresidir? Belki indiririm ben de.

Ltsb için güvenilir yer neresidir? Belki indiririm ben de.
Ben bu siteden indirmiştim, Technopat Sosyal'deki Windows 10 Enterprise LTSB ISO dosyalarının bağlantısı da bu siteye ait:
ISO dosyasının SHA değeri ile araştırma yapabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı