Windows 10 mavi ekran hatası

byemre01

Centipat
Katılım
29 Mart 2020
Mesajlar
130
Son zamanlarda sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Ben de dedim ki bilgisayarı sıfırlayayım geçer. Ama hala aynı sorunu yaşıyorum LOL oyununda şampiyon seçimi ekranında mavi ekran aldım. Bilgisayar yeniden başladı. Oyuna girmeden Google'da gezinirken tekrar hata verdi bir türlü çözemedim Memtest ile tarattım. Ramlerimde sıkıntı yok. HD Tune ile harddiskimi tarattım. Onda da bir sıkıntı yok. Ama nedense hala sorun çözülmedi sürekli farklı hata kodlarıyla mavi ekran alıyorum. Format atmadım çünkü elimdeki flash 4 GB yetmiyor format atmaya. Bende yeni başlangıç yaptım. Çünkü ayarlardan sıfırla yaptığım zaman bile sıfırlarken mavi ekran alıyordum. Şu an bilgisayardan bir şey yapamıyorum. Ne yapmalıyım temiz kurulum sorunu kökten çözer mi? Ne olur yardım edin. Şu karantinada evde tıkılı kaldık zaten bilgisayarımı nasıl düzeltebilirim?
Aldığım hata kodlarından birkaçı şöyle:
ATTEMPTED WRITE TO READONLY Memory mavi ekran hatası
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL mavi ekran hatası
 
Nisan ayı güncellemesinde sorun var bende youtube izlerken makina kilitleniyor. son güncellemeleri kaldır bir kaç gün öyle kullan mayıs ayında yeni windows 10 sürüm 2004 yüklersin belki windows o sürümde hataları düzelmeyi becermiştir. zaten her güncelleme bir yığın hata getiriyor birşeyi düzeltiyorllar on şeyi bozuyorlar
 
Nisan ayı güncellemesinde sorun var bende YouTube izlerken makine kilitleniyor. Son güncellemeleri kaldır birkaç gün öyle kullan mayıs ayında yeni Windows 10 sürüm 2004 yüklersin belki Windows o sürümde hataları düzelmeyi becermiştir. Zaten her güncelleme bir yığın hata getiriyor bir şeyi düzeltiyorllar on şeyi bozuyorlar.

Oyuna girdim şu an. Dua ediyorum mavi ekran vermesin diye güncellemeleri nereden kaldırıyoruz ve hangi tarihten itibaren olan güncellemeleri kaldıracağız.
Ben ilk mavi ekranı 1 Nisan'da almıştım şaka gibi aynı.
 
Oyuna girdim şu an. Dua ediyorum mavi ekran vermesin diye güncellemeleri nereden kaldırıyoruz ve hangi tarihten itibaren olan güncellemeleri kaldıracağız.
Ben ilk mavi ekranı 1 Nisan'da almıştım şaka gibi aynı.

-Denetim masasına gir
-Programlar ve Özellikler aç
-(sol üstte) yüklü güncelleştirmeleri görüntüle var oraya tıkla
-kaldırabildiklerini kaldır. zaten hepsini kaldırmana izin vermeyecek son güncellemeleri hangi tarihte yükledisen sadece onları kaldırabiliyorsun
- son olarak tüm ayarlar'dan gir güncelleştirmeleri duraklan. yeni windows10 1 hafta 10 güne kadar çıkar o zaman yenisini yüklersin
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı