Windows 10 mu Windows 7 mi?

OgzhnTntms

Hectopat
402233

402234

Sistem özelliklerim bu şekildedir önceden Windows 10 kurdum fakat oyun konusunda pek iyi değildi 1803 sürümünü kurmuştum tekrar Windows 7'ye geçtim Windows 7 bana daha hızlı geldi oyunlarda daha akıcı. Windows 10 oyun konusunda kendini geliştirdi mi iyi bir performans alır mıyım? Yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 402233
Eki Görüntüle 402234
Sistem özelliklerim bu şekildedir önceden Windows 10 kurdum fakat oyun konusunda pek iyi değildi 1803 sürümünü kurmuştum tekrar Windows 7'ye geçtim Windows 7 bana daha hızlı geldi oyunlarda daha akıcı. Windows 10 oyun konusunda kendini geliştirdi mi iyi bir performans alır mıyım? Yardımcı olur musunuz?
Sisteminiz eskiyse fark etmez ama yeni sistemlerde Windows 10 kullanılmalı.
Windows 7 bence en iyi işletim sistemi (Oyun için). Windows 7 senin için de iyi olacaktır.
DirectX 12 desteği bile yok. Eskiciliği bırakın artık.

Yıllardır var hocam bu tip insanlar. Windows 7'nin neyinden vazgeçilemiyor bu kadar anlamıyorum ben de.
Sen neyi övüyorsun neyi gömüyorsun? fazla abartma duygularını.
Ferrari yerine Şahin tavsiye eden insanları görmek çok enteresan.
Ferrari'nin yaktığı mazotla şahinin yaktığı mazot aynı değil. ;) Sistemin yüksek'se windows 10 idealdir.

Daha hızlı çalışması ve oyunlarda daha iyi performans vermesi yüzünden ben oyumu Windows 7 'ye veriyorum. Bilgisayarım olsa Win10 kurarım o ayrı :D
Arkadaşım Windows 7 daha hızlı diye bir şey yok. Oyunlarda daha iyi performans veriyor diye bir şey de yok. Bırakın artık bu muhabbeti. Windows 7'nin övülebilecek tek bir yanı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı