Yalnız Araba
Hectopat
- Makaleler
- 2
ben dedimArkadaşlar lisans MAK'mış bilginiz olsun.
ben dedimArkadaşlar lisans MAK'mış bilginiz olsun.
Teşekkür ederim. 12 TL'ye aldığım 2019 Office + W10 Pro Retail keyim ile mutluyum.![]()
Ucuza Satılan Windows 10 Lisansları Yasal Değil!
Okuyucu ve izleyicilerimizden gelen istek üzerine, internette 19 TL’ye satılan bir Windows 10 ürün anahtarını deneyip, sonucunu Webtekno YouTube kanalında sizlerle paylaşmıştık. Konuya açıklık getirmek üzere Microsoft Türkiye yetkililerine ulaştık. Bu ürün anahtarlarının neden yasal olmadığını...www.webtekno.com
Link verirseniz biz de yararlanalım hocamTeşekkür ederim. 12 TL'ye aldığım 2019 Office + W10 Pro Retail keyim ile mutluyum.
3 bin TL Windows'a ver, 3 bin TL Office'e ver, PC'yi aldığım fiyat kadar yazılıma para vereceğim. Korsansa da umrum değil. Herkesin belli bir mali gücü var.
Key size kaç dk içinde teslim edildiKullanmadım. Bilgisayara format atmayı düşünüyordum zaten format sırasında kullanacağım.
Ne anlama geliyor?Arkadaşlar lisans MAK'mış bilginiz olsun.
Halen teslim edilmedi.Key size kaç dk içinde teslim edildi
Ne anlama geliyor?
MAK internette bedava bulunabilen key türü bildiğim kadarıyla.Key size kaç dk içinde teslim edildi
Ne anlama geliyor?
Hocam 16 Ağustos gibi almıştım, sonra satın aldığım yerin mağazası dolandırıcı olduğu gerekçesiyle(tahminim) Amazon'da kapatılmış jksfjkfs. Bana sattığı keyden sonra işleri bozmuş demek ki.Link verirseniz biz de yararlanalım hocam![]()
Key size kaç dk içinde teslim edildi
Ne anlama geliyor?
Ne anlama geliyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.