EREN SATAR
Kilopat
Yazdım satıcıya sorun yok Amazon var arkada zaten.Bu zamana kadar gönderilmediyse satıcıya yazın veya iptal edin siparişinizi.
Yazdım satıcıya sorun yok Amazon var arkada zaten.Bu zamana kadar gönderilmediyse satıcıya yazın veya iptal edin siparişinizi.
Verdikleri ücret geliştiriciye gitmiyorsa ne anlamı var?
Sigara gibi.Benim için para vermenin de manası yok. Çünkü Windows buna göz yumuyor.
Yapma diyor ama yapmaman için ekstra bir çabaya da girmiyor.
Gidip gitmediğini bilemeyiz. Belki toptan bir alım veya OEM mevzusu var ortada. Ya da illegal yolları ele geçti keyler. Son tüketici için fatk etmez.
Yazdım satıcıya sorun yok Amazon var arkada zaten.
Hocam hala şüphede kaldım. KMS falan bir şeyler diyenler olmuş anlamıyorum bu işlerden. Tek derdim şu lanet "Windows'u etkinleştir" yazısından kurtulmak. Zararlı falan diyenler de var neye zararlı bu şey?
Windows'un orijinal ve yasal olduğunu nasıl anlarım?
slmgr /xpr
yaz. Makine kalıcı olarak etkinleştirildi yazar ise yasaldır. Süre vermişse yasal ve orijinal değildir.@The Shorekeeper Hayır MAK'tı ama stoklar bitmiş gözüküyor zaten.Lisans Retail mi? Alan arkadaşlar varsa bilgilendirirse çok güzel olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.