Windows 10 Pro MAK Lisansı 5 TL!

Eki Görüntüle 1289707

Amazon'da techmarketim isimli bir satıcı tarafından Windows 10 Pro ürün anahtarları 5 TL'ye satılıyor. Az önce bir arkadaşım satın aldı ve sorunsuz bir şekilde etkinleştirme işlemini gerçekleştirdi. Eğer korsan veya deneme sürümünde Windows 10 kullanıyorsanız inceleyebilirsiniz. İyi sosyaller. :)

Satış Sayfası

Şu keyler nereden çıkıyor yahu? Diye merak eden arkadaşlara cevabım, bu keyler eminim ki eskiden bilgisayarlarda Windows 7 veya Vista anahtarı olarak kullanılmıştır. Bunları Windows 10 güncellemesi ile Windows 10 keylerine çevirip sattı bazı kişiler. Bunlarda o keyler olabilir.

Webtekno hariç hiçbir yer yasal değil demiyor en azından ben görmedim.
Ayrıca yasal olmasa da bu keyleri Microsoft sunucularında etkinleştirdiğimiz için herhangi bir şekilde yasal olmama durumu yok.

Burada açmış olduğum konu var. Microsoft yasal değil diyor.

5 TL'ye key bulmuşsunuz hala yok şöyle mi yok böyle mi diye soru soruyorsunuz. Al geç işte, sanki bana normal lisans alacak parası varmış gibi konuşuyor.

5 TL'ye key bulmuşsunuz hala yok şöyle mi yok böyle mi diye soru soruyorsunuz. Al geç işte, sanki bana normal lisans alacak parası varmış gibi konuşuyor.
Kimse normal key alacak kadar param var demedi. O keyin ne olduğunu biliyor musun? Hayır, o para geliştiriciye gidiyor mu? Hayır, o zaman o da illegal oluyor dostum.

Kimse normal key alacak kadar param var demedi. O keyin ne olduğunu biliyor musun? Hayır, o para geliştiriciye gidiyor mu? Hayır, o zaman o da illegal oluyor dostum.

Yav zaten parası olmayan adam sence geliştiriciye katkıda bulunmayı düşünüyor mudur, söyler misin lütfen bana? Türkiye'de yaşıyoruz, kaçımız tüm yazılımlarımızı-oyunlarımızı lisanslı olarak kullanıyoruz? Burada gelip yok geliştiriciye destek değil yok şöyle değil demenin lüzumu yok. Keyi alan kitle belli, KMS kullanınca içi rahat etmeyen adam alıyor.

Yav zaten parası olmayan adam sence geliştiriciye katkıda bulunmayı düşünüyor mudur, söyler misin lütfen bana? Türkiye'de yaşıyoruz, kaçımız tüm yazılımlarımızı-oyunlarımızı lisanslı olarak kullanıyoruz? Burada gelip yok geliştiriciye destek değil yok şöyle değil demenin lüzumu yok. Keyi alan kitle belli, KMS kullanınca içi rahat etmeyen adam alıyor.
Katkıda bulunmak değil ki? Duvarı boyuyan adama duvarı boyadığı için para verince katkıda mı bulunuyorsun? Hayır, emeğinin karşılığını veriyorsun.
Ben Windows hariç tüm oyunlarımı lisanslı oynuyorum, param yetmiyor Gamepass alıyorum, Adobe uygulamaları vs. kullanmıyorum alternatiflere yöneliyorum.
Windows lisanslarını da 5TL'lik lisansları legalmiş gibi göstermiyorum.

Windows 10'u etkinleştirmeden yıllarca kullanabilirsin. Daha bu bilgiye sahip olmadan münakaşaya girme benimle.
Oyun demolarını da yıllarca oynayabilirsin. Kimin ne bildiğini nereden biliyorsun? Ahh ah üzülüyorum vallahi çok üzülüyorum. Bu ülke işte bu yüzden bu halde. Herkes birbirinin ne düşündüğünü, ne yaşadığını, ne hissettiğini biliyor. Seviyeni belli ettiğine sevindim. Yoksa ciddi ciddi tartışacaktım. İyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı