EREN SATAR
Kilopat
Gelmemiş bana hala.Mesajlara bakın ben mesaj atmıştım bana atmışlar.
Gelmemiş bana hala.Mesajlara bakın ben mesaj atmıştım bana atmışlar.
Amazon öyle herkesin mağaza açmasına izin veriyor mu? Muhtemelen gerekli belgeleri vs. istiyorlardır. Zaten bir dolandırıcılık yaparsa da Amazon uğraşır paranı da alırsın diye düşünüyorum. Zaten 5 TL'lik bir ürün ama herhangi bir ürün için de böyle olur. Dünyanın en büyük alışveriş sitelerinin birinden bahsediyoruz sonuçta.Dostum ne alaka? Amazon en fazla dükkanını kapatır.
Daha amazon bir kaç gün önce 20 liralık ürün sahte diye Amazon tüm satın alanlara mail yolladı ve ürünü atın biz size para iadesini gerçekleştireceğiz dedi. Dükkanı kapatsa da para iadesini yapar.Amazon aynı zamanda bir pazaryeri. Satıcısı Amazon olmadığı sürece sorun yaşama olasılığın hep var.
Dostum ne alaka? Amazon en fazla dükkanını kapatır.
Şu gıcık Windows'u Etkinleştir yazısı gitmesi için alırım.Ne olacağını bilemeyiz. Kimse garantisini veremez. Ben deneme sürümü kullanma taraftarıyım. Wallpaper değiştirmek çok önemli sanki.
Etkinleştirmek size ne katacak?
Etkinleştirmessen korsan gibi destek vermiyorlar. Hatırlayanlar Vardır Windows 7 de etkinleştirmediğinde bir süre sonra sahte işletim sistemi kullanmayın gibi bir hata veriyordu.Ne olacağını bilemeyiz. Kimse garantisini veremez. Ben deneme sürümü kullanma taraftarıyım. Wallpaper değiştirmek çok önemli sanki.
Etkinleştirmek size ne katacak?
Windows 11 Pro için geçerli mi bu? Yani kodu Windows 11 Pro'ya girsem olur mu?
Pro workstation var bende ve kalıcı olarak etkinleştirildi yazıyor pahalı değil mi bu?
Arkadaş ne güzel takibini yapmış. Bu kontrolü yapmayı unutmayın.Bana gelen keyleri Google'da arattım. 3 key'de Google'da çıkıyor ve Free olarak dağıtılan keyler. Bu nedenle iade talebi açtım direkt.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.