Windows 10 Pro'yu etkinleştirici ile etkinleştirirsek korsana mı girer?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genel olarak korsan kullanmanın yanlış olduğu bir gerçektir. Ne kadar etik olduğu da yazılımına göre tartışılır.

Bu ülkede kimin hangi yazılımı ne kadar zorluk altında aldığı kısmı beni ilgilendirmiyor bu konuda tek kelam etmem. Bir yazılım istatistik ve bug report toplama amacı güdüp maximum kullanıcı sayısına çıkmak için yazılımının kırılmasına izin vermişse hiç acımam korsan kullanırım mantık bu kadar basit. Yazılım sahibi kişiler korsana erişimi tamamen kapatsa sence aynı kitleyi yakalayabilirler mi? Mevcut kitleyi kaybetmek demek bug reportların ve istatistik toplanmasının neredeyse yok olacağı demektir.

Bu kafadan kurtulmamı söylemişsin ama daha sana hiçbir şey anlatmadım bile. Daha hacker gruplarının yazılımcı ve oyun geliştiricileri tarafından nasıl işbirliği yaptığını anlatmadım. Bu kısımları hiç bilmeden bunları yazman gayet normal daha hiçbir şey anlatmadım bile.
Bir geliştirici çıkıp dediğinizi doğrulamadığı sürece bu dedikleriniz komplo teorisinden öteye geçemiyor. Dediğim gibi iyi forumlar. İnsan tarafından yapılan bir şeyi bir gün başka bir insan mutlaka kırabilir. Korsan kullanımının önüne isteseler de geçemiyorlar zaten. Yapay zeka bu yazılım veya oyunların korumasını yapmadığı sürece tabi ki. Hacker gruplarının zaten anlaşmasına gerek yok oyun içlerine mining koyup çok güzel para da kazanıyorlardır bence.

Bana bir tane korsan yazılımın içerisine mining koymuş crack yapımcısı söyle? Söyleyemezsin çünkü bu çocukça davranışı yapmış hacker yok. Mining'i koyan crack yapımcısından bağımsız üçüncü şahıslar. Korsan kullanımının önüne geçebilen bir çok yazılım vardır ve kırılması halen daha imkansızdır çünkü adamların istatistik toplama ve bug reporta ihtiyacı yok deli gibi geliştirici kadroları var. Siz kendinizi sadece oturduğunuz koltuktan gördüğünüz gerçeklere inandıradurun biz ezber bozmaya devam edelim. İyi forumlar.

Bana bir tane korsan yazılımın içerisine mining koymuş crack yapımcısı söyle? Söyleyemezsin çünkü bu çocukça davranışı yapmış hacker yok. Mining'i koyan crack yapımcısından bağımsız üçüncü şahıslar. Korsan kullanımının önüne geçebilen bir çok yazılım vardır ve kırılması halen daha imkansızdır çünkü adamların istatistik toplama ve bug reporta ihtiyacı yok deli gibi geliştirici kadroları var. Siz kendinizi sadece oturduğunuz koltuktan gördüğünüz gerçeklere inandıradurun biz ezber bozmaya devam edelim. İyi forumlar.
Eminim ezber bozuyorsunuzdur ve bir çok başarınız vardır emin olun ki gururumuzsunuz. Bana bir tane hacker grubu ile anlaşan geliştirici gösterin çünkü geliştiriciler öyle bir davranışı yapmazlar.

Sizler sadece forum sitelerinde komplo teorileri kurarken ezber bozduğunuzu iddia ederken biz de yurt dışında başarılı hocalarla birlikte proje geliştirip, yurt dışlarında başarılı üniversitelerde okuyup ezber bozmaya devam edelim. İyi forumlar tabi ki. Korsan'ı meşrulaştırmaya devam. :)

Yazılım içinde olan kırılamayan bir korumanın olmadığını anlar. Bir daha da yazdığınız şeye cevap vermeyeceğim çünkü saçma konuşuyorsunuz iyi forumlar. Korsan'ı meşrulaştıran korsan kullanmak emek hırsızlığı değil deyip para verenleri keriz yurduna koyan birine anlatılmaz bir şey. Umarım bir gün oyunların ve yazılımların yapılışının zorluğuna tanık olursunuz ve korsan kullanımının kötü bir şey olduğunu da öğrenirsiniz.

@nmd @M3ric @dogant Konunun kapatılmasını veya mesajlarımın silinmesini istiyorum zira arkadaş saatlerdir korsan kullanımını normal bir şey gibi gösteriyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar niye kavga ediyorsunuz ya kul hakkı olayı da saçmalıktan ibaret.
Kimin ve neyin hakkına giriyoruz?
Arkadaşlar hiç virus falan rastlamadım bir şey olmadı galiba 2 aydır her gün kullanıyorum çünkü. 😁
Ben KMSpico kullanıyorum herhangibir sorun yaşamadın korkmana gerek yok Windows'u satin almak cok sacma zaten bundan onceki PC lerimdede bunda da KMSpico kullandım korkacak birsey yok.

Şimdi bir de KMSpico ile lisanslıyacağım ne olur nolmaz diye.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı