NihatBey0
Decapat
Bilgisayarınıza format atmayı deneyebilirsiniz bilmeden Windows dosyalarını silmiş olabilirsiniz.
Bilgisayarınıza format atmayı deneyebilirsiniz bilmeden Windows dosyalarını silmiş olabilirsiniz.
Bilgisayarınızı kapatıp güvenli modda başlatmayı denermisiniz.
ama aklımda ekran kartı ile bi sorun oldu var.Kasamın hiç içini göremedim zaten açacak şeyde yok ama iki işletim sistemim var ve aynı kart nasıl Windows 8.1 çalışıyorda Windows 10 çalışmıyor daha dün çalışıyordu
buda var
ama dün iki işletim sistemide çaldu windows 8.1 hala çalışıyorda windows 10 durduBilgisayarınıza format atmayı deneyebilirsiniz bilmeden Windows dosyalarını silmiş olabilirsiniz.
evet zzaten dün çalışıyorduHocam silemez diye biliyorum yeniden başlatınca kendi kendine dosyalar iniyor
knk bu ekran kartı şuan adını unuttum ama şöyle bi ekran kartı bu bi donanım deyil anakartta çıkmayan bişi.
Ama dün iki işletim sistemide çaldu Windows 8.1 hala çalışıyorda Windows 10 durdu.
Evet zzaten dün çalışıyordu.
Hocam silemez diye biliyorum yeniden başlatınca kendi kendine dosyalar iniyor.
güvenli modda başlatmayı bilmiyorumda işletim sistemi seçme yerinde ayarlara girince orda başlatım onarısı gibi garip ayarlar varGüvenli modda başlatın açılıyorsa driverları kontrol edin sıkıntı varsa siteden en son driveri indirin.
Güvenli modda başlatmayı bilmiyorumda işletim sistemi seçme yerinde ayarlara girince orada başlatım onarısı gibi garip ayarlar var
bozuk sistem windows 10 ise F8 basmayı deneyingüvenli modda başlatmayı bilmiyorumda işletim sistemi seçme yerinde ayarlara girince orda başlatım onarısı gibi garip ayarlar var
Bozuk sistem Windows 10 ise F8 basmayı deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.