Windows 10 SuperLite iyi midir?

Mehmet6776

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar arkadaşlar. Benim bilgisayarım 2 GB ve Windows 10 yapmak istiyorum size sormak istedim. YouTube'da araştırdığımda superlite diye bir sürüm buldum. Cidden çok güzeldi. Sizce Windows 10 superlite yapmak mantıklı mı?

2 GB RAM varsa ve Windows 10 kulanmak istiyorsanız mantıklı. Üzerinde değişiklik yapıldığı için güvenilir değil diyenler olacaktır ama ben hiçbir sorun olacağını düşünmüyorum.

Modlu sistem kurma. Onun yerine 8.1 kurabilirsin veya 7'de kalman daha mantıklı.
Sistemin nedir bu arada söyler misin?
Öncelikle selamlar arkadaşlar. Benim bilgisayarım 2 GB ve Windows 10 yapmak istiyorum size sormak istedim. YouTube'da araştırdığımda superlite diye bir sürüm buldum. Cidden çok güzeldi. Sizce Windows 10 superlite yapmak mantıklı mı?
Kesinlikle yukardaki arkadaşın dediğini yapın. 2 GB RAM varsa muhtemelen SSD yoktur sizde çok zorlar. LTSC bile kurtarmaz bence rahat edersiniz.

Ekran kartım: AMD Radeon Hd 8350 1700mb
işlemcim: İntel pentium E2140 1.60 ghz
ram: 2gb
İşletim sistemim: win 7 32bit

Windows 8.1 bakın veya Windows 10 LTSC. Onlarda iyi performans alamazsanız Windows 7 Home Premium.

Ekran kartım: AMD Radeon HD 8350 1700 MB.
İşlemcim: Intel Pentium E2140 1.60 GHZ.
RAM: 2 GB.
İşletim sistemim: Win 7 32 Bit.
Dediğim gibi Windows 10 bu sisteme gitmez ben bile 4 GB RAM ile zorlandım.
Windows 8.1 SL tavsiye edebilirim veya Windows 7'nin en düşük versiyonu Starter kullanabilirsin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı