- Makaleler
- 35
Sürüm 1809 değil ama. Yükselt.
Öyle hocam. Aşırı Cpu kullanımı sorunu yaşıyorum. Eskiden 3 programı üst üste kullanırdım şimdi 1 tanesinde işlemci %100 oluyor.Sürüm 1809 değil ama. Yükselt.
Noldu hocam
yanlışlıkla olmuş sileyim istersenNoldu hocam
aynı problem ben de var belki gören olur buraya da atayım(pc yi açtıktan 15-20 dakika sonraki sonuçlar)Noldu hocam
Yanlışlıkla olmuş sileyim istersen.
Aynı problem ben de var belki gören olur buraya da atayım(PC'yi açtıktan 15-20 dakika sonraki sonuçlar)
orjinal hdd yi çıkartıp yerine ssd taktım.çıkardığım hdd yi de kızak yardımı ile kullanıyorum.Ram'leri nasıl kontrol etmem gerekiyor bilmiyorum ama ss lerde bilgiler varSSD kullanıyor musunuz? HDD kullanıyor musunuz? DVD yerinde bir şey takılı mı? RAM'ler düzgün çalışıyor mu?
Orijinal HDD'yi çıkartıp yerine SSD taktım. Çıkardığım HDD'yi de kızak yardımı ile kullanıyorum. RAM'leri nasıl kontrol etmem gerekiyor bilmiyorum ama SS'lerde bilgiler var.
Dediğiniz gibi kızağı çıkardım ve problem kalmadı boşta iken 45 derece de çalışıyor.Teşekkür ederim .Ama aklıma bir şey takıldı, bu taktığım hdd bilgisayar ile birlikte gelen orjinal hdd. problem kızakla birlikte anakart üzerinde farklı bir yerden bağlamış olmam mıSorun kızak yerine taktığınız HDD'de çıkarın sorunu çözeceksiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.