Windows 10 Uygulama Ve Oyunlar Açılmıyor

Eraaycaan

Decapat
Windows 10 kullanıyorum ve bu sorundan dolayı başım belada. Oyunlarım açılmıyor basta açılır gibi gözüküyor fakat birden kapanıyor yardımcı olabilecek var mı ?

Raporda sorun gözükmüyor, hangi uygulamadan ve oyundan bu hatayı alıyorsunuz? Sisteminizi belirtin.
Legaue Of Legends oyun acılıyor ve dırekt olarak gorev yonetıcısınden bakıyorum kapanıyor. Her hangi bir hata v.b vermiyor. Genel olarak bazı uygulamalarda da aynı sorunu yasıyorum. Örnegin Discord yuklu ama actıgımda guncel surum degıl gibi bir hata alıyorum.

Genel uygulamalardan kastınız ne? Muhtemelen Discord ile yaşadığınız sorun ile LoL'de yaşadığınız sorunlar başka. Tekrar söylüyorum sisteminizi ve ekran kartı sürümünüzü bildirin.

Genel uygulamalardan kastınız ne? Muhtemelen Discord ile yaşadığınız sorun ile LoL'de yaşadığınız sorunlar başka. Tekrar söylüyorum sisteminizi ve ekran kartı sürümünüzü bildirin.
E8400 işlemci, 4 GB RAM, GT 440 ekran kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı