Windows 10 vs Linux

Abicim benim sorunum RAM değil, işlemci. Benim işlemci kullanımı ile ilgili sorunum var. Yoksa RAM bana yeter hatta fazla bile. Ama sorun işlemci ve işlemci kullanımında. Allah aşkına fareyi hareket ettirince bile CPU yükselir mi? Şaka gibi bilgisayar ya.
asusun laptopları böyle b*k gibi adamlar sinir krizi geçirin atoma ayırın yeni modelini alın diye yapıyorlar. Bu laptop anca xp yi çalıştıracak bir pc gibi. Sana tavsiyem, bu pc yi atoma ayırıp,atomunu parçalaman (hıncını çıkarman) yeni bir pc alman.

Tiny11 kurdum. Birkaç ayar yaptım ve istediğim performansı aldım. Bunlara ek olarak sıcaklıklar da düştü ve oynadığım ets2 oyununda da 768P 100% çözünürlük geri kalan ayarlar düşükte iken 30FPS alıyorum. Bu benim için yeterlidir. Bunun yanı sıra bilgisayar normalde TPM2.0'ı ve sürücüleri desteklemiyordu. Ama çalıştı. Gerisi beni ilgilendirmez. Yardımcı olan veya olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

Linux Windows'tan daha performanslı değildir sadece Linux'ta daha az şey yüklüdür, bunu birkaç ayarla Windows'ta yapmak mümkün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı