Riot Games 2021'de desteği çekiyor yalnız.Oynadığınız oyunlar? Artık birçok oyunun ve uygulamanın desteği var. Eğer Valorant ve LoL oynuyorsanız Dual Boot yapabilirsiniz.
Riot Games 2021'de desteği çekiyor yalnız.Oynadığınız oyunlar? Artık birçok oyunun ve uygulamanın desteği var. Eğer Valorant ve LoL oynuyorsanız Dual Boot yapabilirsiniz.
Dual Boot yapabilirsiniz dedim.Riot Games 2021'de desteği çekiyor yalnız.
Alternatifleri burda var:AutoCAD.
Merhaba bay ve bayanlar. Oyun oynayan ve yazılım öğrenmek isteyen birisiyim. Günümüzdeki bütün programlar Windows destekli ancak bazıları Linux desteklemiyor. Sizce hangisini kullanmalıyım yeni sistem aldığım zaman?
Sırf Linux kullandım diyebilmek için mi?Kör değilseniz Dual Boot yapabilirsiniz dedim.
Alternatif kullanmanın bir anlamı yok. Örneğin ben AutoCAD üzerinden eğitim alıyorum sırf Linux kurdum diye AutoCAD kullanmayacak mıyım?Alternatifleri burda var:
![]()
Top 7 Best CAD Software Available for Linux
Let's have a look at some open source and non-open source CAD software available for Linux, their features and installation instructions.itsfoss.com
Diyebileceğim çok şey var fakat ceza almak istemiyorum. Arkadaşın LoL oynadığı bile belli değil. Ek olarak desteği kesmiyor, sadece anti-cheat sistemi getiriyor. Bilip bilmeden konuşmak ne kadar güzelSırf Linux kullandım diyebilmek için mi?
Sisteminiz iyi ise Windows 10 kullanın kötü ise 8.1 kullanın.
Linux iyi hoş ta program desteği gerçekten az.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.